PARTNERS
Huvudpartner

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Bjurfors är det största mäklarföretaget i Göteborgsregionen där vi framgångsrikt har attraherat de skickligaste mäklarna. De ingår bland våra drygt 130 medarbetare, fördelade på 14 lokala kontor. Vår lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

Erbjudanden från partner

609 kr

Låt oss värdera din bostad!
Just nu får du ett presentkort på Linas matkasse (värde 609 kr) när vi värderar din bostad. Boka en kostnadsfri värdering redan idag!

Huvudpartner

Företagstjänster

Läs mer >>

I Göteborg och övriga Västsverige har vi på Bohus över 2000 nöjda städkunder och vi är numera den ledande aktören inom städning av kontor och företag. Oavsett om ditt kontor är litet eller stort erbjuder vi riktigt bra städning till riktigt bra priser.

Huvudpartner

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Ehrenborg marknadsför golv för offentlig miljö. Vi distribuerar plast- och textilgolv från ledande internationella tillverkare och erbjuder även egentillverkade golv under varumärket Nordic Flooring.

Huvudpartner

Företagstjänster

Läs mer >>

Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

Huvudpartner

Sport & Fritid

Läs mer >>

INTERSPORT, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av

Erbjudanden från partner

950:-

Framåt. Tillsammans. Girot kit
Alla älskar känslan när man utmanar sig själv, tar sig ut och tränar, slår sitt personliga rekord. Perfekta kitet från INTERSPORT!

Huvudpartner

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Vi erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 25 000 kronor. Vi är mer intresserade av din framtida betalningsförmåga och därför behöver tidigare betalningsanmärkningar inte vara något hinder för att få lån hos oss.

Huvudpartner

Resor & Hotell

Läs mer >>

Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

Erbjudanden från partner

Till dig!

Bara för dig!
Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

Huvudpartner

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Nästa generation entreprenadföretag. Vi må vara ett relativt nytt ansikte i branschen, men vår bakgrund och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och kraft som saknar motstycke. Vi bildades 2002 och har sedan dess skapat en spikrak kurva uppåt.

Huvudpartner

Industri & Transport

Läs mer >>

Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja. Koncernen erbjuder kvalitetssäkrade lösningar till olika branscher och sektorer i samhället.

Huvudpartner

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Det började 1927 på Hisingen. Bilar körs av människor. Grundprincipen bakom allt vi gör på Volvo är därför, och måste alltid vara, säkerhet. Volvo Car Group är sedan 2010 ett fristående företag, men ägs av Zhejiang Geely Holding Group. På Volvo arbetar ca 30.000 anställa, varav ca 16.200 i Sverige. Våra bilar finns i premiumsegmentet och vi kan erbjuda miljömotorer till alla modeller.

I över 80 år har Bauer tillhandahållit innovativ hockeyutrustning inklusive klubbor, handskar, skydd, hjälmar, skridskor, baslager, väskor och kläder.

Platinum

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Candidator är ett framgångsrikt IT företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Erbjudanden från partner

iShield

iShield - Säkerhet som tjänst
iShield skyddar din organisation mot dagens moderna virus ex. PostNord Malware virus. Tjänsten appliceras på klienter, DNS och nätverk.

Danilo Restaurang, Bar & Café

Platinum

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Dawa Däck AB är en av Sveriges största grossister inom däckfackhandeln. Vi levererar däck, fälgar och hjul till merparten av de stora aktörerna inom vår bransch.

Platinum

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Fraab AB ingår i en koncern, Frändesjö Group. Fraab erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Göteborg och Västra Sverige. Vi vänder oss till dig som har behov av att renovera eller bygga om din fastighet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privatpersoner som större och mindre fastighetsägare och andra företag. Att anlita Fraab är enkelt och tryggt.

Platinum

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster, sommarrestaurang, moderna restauranger med inspiration från hela världen men även svenska måltider runt om i världen. Götaplatsgruppen är en grupp som besitter moderna och i tiden kreativa lösningar för alla typer av måltider.

Platinum

Resor & Hotell

Läs mer >>

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Platinum

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Läs mer >>

Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov, samt tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden.

Platinum

Industri & Transport

Läs mer >>

IIS offers independent inspection services within Sweden and the rest of the world via Intertek’s global network. IIS provides services and information 24 hours a day all year round. IIS performs quantity and quality control inspections of tankers, cargo ships, shore storage tanks, tank trucks and containers in conformance with the international standards of the industry.

Platinum

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder. Vi erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. Internettjänsterna är gratis. Vår skadejour är öppen dygnets alla timmar 365 dagar om året.

Allt startade med en liten hamburgerrestaurang i Kalifornien på 50-talet. Idag serverar vi mer än 60 miljoner människor på mer än 32 000 restauranger i mer än 100 länder varje dag.

Platinum

Restaurang & Mat

Läs mer >>

McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb. Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet. KSR&V genomsyrar allt vi gör på våra restauranger - varje dag året runt.

Platinum

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Midbec säljer och levererar tapeter till färgfackhandeln. Vi lever och andas tapet. Med känselspröten riktade mot världen fångar vi snabbt upp stilar och trender. Handplockar produkter med fingertoppskänsla och genuint intresse. Vågar välja det djärva och nya. Inredning är lika individuellt som smaken. Därför har vi alltid ett stort urval tapeter att välja på inom olika trender och stilar. Aktuella tapeter för alla helt enkelt.

Platinum

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Just like most big ideas our idea is simple. Morris Law believes in changing the profession of business law. We believe in making business law comprehensible and useful. In everything we do, we believe in putting our clients’ needs in focus. That’s why we bring transparency, efficiency, excellence and mindfulness to the playground. We are convinced that our simple idea will change the playground of business law – Let’s rethink business law.

Platinum

Industri & Transport

Läs mer >>

Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter. Oavsett om det handlar om vägtransport till Storbritannien, Norge eller den europeiska kontinenten eller globala sjö- och flygfrakter. Och inte bara på kontorstid, utan dygnet runt, sju dagar i veckan – vi kallar det 24/7.

Platinum

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne.

Platinum

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Plusfastigheters affärsidé är att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom att kombinera Fastighetsutveckling – där försäljning av utvecklade fastigheter skapar resurser för vidare tillväxt – med Fastighetsägande av såväl kommersiella fastigheter som bostäder vilket säkerställer ett kontinuerligt kassaflöde. Drivkraften bakom affärsidén är att bygga en växande verksamhet. På så vis tillfredsställer vi kunders och investerares behov och företaget bidrar till en positiv samhällsutveckling.

Reklamservice i Kungsbacka AB

Platinum

Restaurang & Mat

Läs mer >>

SBX Group - Xtended är en helhetsleverantör av det personliga mötet. Allt från idé, kommunikationsstrategi och koncept till genomförande. - Silverbullet producerar reklamfilmer, redaktionell content och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. - Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster.

Platinum

Reklam & PR

Läs mer >>

Silverbullet Film strävar alltid efter att skapa engagemang, driva försäljningen, bygga starka varumärken och berätta historier genom film och innehållsbaserad reklam värd att spridas. Vi producerar reklamfilmer, redaktionellt innehåll och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. Genom att sätta affärsnyttan främst säkerställer vi lyckade och långsiktiga resultat, oavsett om vi producerar en film eller bygger företags närvaro digitalt.

Erbjudanden från partner

Gratis

Vi bjuder på lunch!
Er affär + vårt kreativa tänkande = de bästa idéerna. Ni blir en idé rikare - att göra vad ni vill med. Kanske låta oss producera er nästa kampanj?

Platinum

Industri & Transport

Läs mer >>

SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och sedan använda dem för att skapa produkter som ger våra kunder konkurrensfördelar. Vi lyckas med detta genom att kombinera praktisk erfarenhet inom fler än 40 branscher med vår kunskap från SKFs teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem.

Platinum

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

SolusBC erbjuder en molnbaserad kommunikationslösning anpassad för bolag av alla storlekar genom ett nationellt nätverk av återförsäljare samt genom egen direktförsäljning. Naturligtvis ansvarar vi för kundernas helhetslösning, vi vill erbjuda detta med stor flexibilitet och valfrihet på ett personligt sätt. Telefonilösningen levereras med samtliga av landets största teleoperatörer.

Erbjudanden från partner

Växel

Framtidens telefonilösning!
Molnbaserad växellösning, mobilt arbetssätt.och du väljer fritt bland landets ledande operatörer. Kontakta oss för mer information.

Platinum

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Swedbank AB

Platinum

Företagstjänster

Läs mer >>

Vi är specialister inom Lager, Logistik, Industri, Anläggning och Fastighetsservice, och vi vet vilka krav som måste uppfyllas för att du ska få största möjliga kundnytta. Kontakta oss om du behöver kunniga och engagerade chaufförer, montörer, CNC-operatörer, orderplockare eller truckförare. Eller kunniga och engagerade anläggare, betongarbetare, maskinförare, stensättare eller fastighetstekniker.

Platinum

Resor & Hotell

Läs mer >>

Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

Erbjudanden från partner

Paket

F1 i Dubai - Vi har platser!
Kombinera er konferens med Formel 1 och spännande aktiviteter till ett förmånligt paketpris.

Platinum

Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

Läs mer >>

Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

Gold

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

3 startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har företaget växt med en enorm hastighet och vi har blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster. Läs mer här: https://www.tre.se/foretag

Gold

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om cirka 22 miljarder SEK och cirka 4 800 anställda.

Hos oss på Bergkvarabuss kan ni boka buss i hela Sverige. Boka enkelt er bussresa genom vår webbplats redan idag

Ett Svenskt brasseri i hörnet på Berzeliigatan och Södra vägen i centrala Göteborg.

Gold

Resor & Hotell

Läs mer >>

Vi har ett stort utbud av billiga flygbiljetter till riktigt låga priser. Oavsett om du ska resa privat eller på en affärsresa kan du boka både flyg, hyrbil och hotell med oss. Vi är ett av Sveriges ledande flygbolag som flyger dig snabbt, smidigt och enkelt inrikes mellan Malmö, Göteborg, Östersund, Umeå, Köpenhamn, Helsingfors, Bryssel, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Visby, Växjö, Ängelholm och Stockholm/Bromma – Terminal 1.

Gold

Industri & Transport

Läs mer >>

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Gold

Industri & Transport

Läs mer >>

FA Expresstransporter AB erbjuder snabba transporter mellan Skandinavien och Europa.

Gold

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Vår affärsidé Vi är kundernas företag som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet och gillas av många.

Gold

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

GPBM Nordic AB

Experter inom kyl och energiteknik

Gold

Restaurang & Mat

Läs mer >>

På Hard Rock Cafe arrangerar vi möten, konferenser, privata fester, konserter, mini-mässor och andra tillställningar från tidig morgon ända in på småtimmarna. Vi har 4 våningar och flera utrymmen som lämpar sig för såväl små som stora grupper. Kombinera gärna middag eller konferens med vårat populära shuffleboard. Låt oss göra ditt evenemang till något som alla kommer att minnas!

Gold

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

För dig som driver företag är livet fullt av mindre och medelstora frågor. På KPMG har vi svaren. Vi hjälper företag att bli riktigt bra och underlättar för dig att vara företagare. Många gånger behöver du någon att bolla med. Någon som förstår dina vardagsfrågor och som kan vara med och utveckla din verksamhet. Att ha sin rådgivare och revisor nära gör det lättare att driva företag. Du behöver inte gå längre än till KPMG i Göteborg.

Gold

Företagstjänster

Läs mer >>

Nya fräscha lokaler, en butik öppen för alla, nytt affärssystem, ny webshop och en ny lättnavigerad hemsida ska bidra till att ge Magnusson & Freij ett mer servicevänligt och personligt ansikte mot kunderna. - Det är viktigt för oss att vidga vår roll och vårt erbjudande mot kunderna. Många har sett oss enbart som leverantörer av förbrukningsartiklar men vår långa erfarenhet har gett oss ett unikt kunskapskapital som vi också kan erbjuda.

Gold

Företagstjänster

Läs mer >>

Mecenat - Nyckeln till ett rikare studentliv Mecenat AB underlättar för de studerande genom att förmedla rabatter och förmåner som är relevanta under studietiden. Varje läsår skickar vi 1,3 miljoner Mecenatkort till de studerande. Det gör Mecenat till Europas största leverantör av studie-id/förmånskort.

Ö-varvet är ett nybyggnads- och reparation/servicevarv som utför torrsättning, reparation/service, ombyggnation, nybyggnation och marinelektronik på Öckerö

Gold

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Pålab är ett 14 år gammalt , privatägt företag som arbetar med pålning, spontning och grundförstärkning över hela Norden. Utöver detta erbjuder vi också tjänster och utrustning för grundvattensänkning, jordspikning och tätning av betongkonstruktioner.

Gold

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Rivningsentreprenör i Göteborg, Sverige

Gold

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Valand bjuder på en härlig och bred blandning av evenemang och konserter. Det finns garanterat något för alla.

Gold

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi servar kunder inom skola, vård, olika förvaltningar och företag. Vårt nära samarbete med M.S.O. ABger oss en unik möjlighet att ge er som kund den helhetslösning som ni förtjänar. På S.O EL AB ser vi ständigt till att vår personal ligger i framkant vad gäller nya regler och bestämmelser, men även ny teknik.

Gold

Restaurang & Mat Resor & Hotell

Läs mer >>

EN BÄTTRE START PÅ DAGEN Oavsett om du tänker bjuda din favoritperson på en härlig weekend, upptäcka en helt ny stad med kompisgänget eller återhämta dig mellan viktiga affärsmöten så kommer du att trivas hos oss. Varje dag jobbar vi stenhårt för att du ska må bra, äta gott och sova skönare än vanligt. För att lyckas med det erbjuder vi en hel rad med smarta saker som du som gäst alltid får ta del av när du bor hos oss.

Gold

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

SEB

Gold

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Stavdal är en nytänkande maskinuthyrare med människa & maskin i fokus. Våra maskiner komplettera människans kompetens och skapar förutsättning för kunden att utföra sitt arbete på bästa sätt. Som helhetsleverantör är det vår uppgift att skapa perfekta arbetsplatser för våra kunder, serverat med vår personliga service. Det spelar ingen roll om det rör sig om en komplett maskinpark, en utbildning eller en enkel skruvdragare. Vi hjälper dig hitta rätt, det kallar vi Människan & Maskinen.

Gold

Industri & Transport

Läs mer >>

Enkelt uttryckt är vi en funktionsleverantör som utvecklar avancerade systemlösningar för industrin. Bakom den beskrivningen finns också en själ som inrymmer passionen att alltid söka nya lösningar och nya vägar för att ge kunden det bästa. Med rätt teknisk kompetens och affärsfokus levererar vi tjänster och produkter som ökar kundernas konkurrenskraft.

Gold

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

Gold

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Tillmobil är en oberoende mäklare av kommunikationslösningar till företag. Vi har gedigen erfarenhet och kan bistå er med att hitta en optimal lösning både avseende funktion och kostnad. För oss är ingen kund för liten eller stor, vi visar samma engagemang gentemot alla våra kunder.

Truckpoolen Göteborg AB

Gold

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Wallenstam AB

Gold

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Den 16 mars 2018 slår vi upp dörrarna för Kungsportshuset. Mitt i stadens hjärta öppnar vi två restauranger KPH Matbaren samt The Concept. På KPH Matbaren serverar vi en skandinavisk matupplevelse med smak från hela världen. The Concept blir en makalös, internationell Dinner Club med underhållning i världsklass. Säkra din plats och boka bord på www.theconcept.se idag!

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Älmby Väst AB

Aranäs projekt AB

Assemblin El AB

Bergsala AB, arbetar uteslutande med att distribuera och marknadsföra Nintendoprodukter

Bergstrands Kafferosteri AB

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

BIGAB AB Det unga, miljövänliga och expansiva Bygg & Bemanningsföretaget baserat i Göteborg, men även verksamt i resten av Västra Götaland. Vi erbjuder service inom bemanning, bygg & anläggning, städ & facility, mark & miljö, riv & sanering.

Silver

Reklam & PR

Läs mer >>

Vi tror på det tryckta budskapet. Och det digitala. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga.

Silver

Företagstjänster

Läs mer >>

Bofint är framtidens städbolag! Genom att erbjuda helhetslösningar för företag och privatpersoner skapar vi mervärde för våra kunder. Vi är ca 40 anställda från fler än 11 nationer och vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor.

Silver

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

BILFÖRSÄLJNING På Bra Bil i Göteborg finner du alltid de senaste Volvo samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll, vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Erbjudanden från partner

309.900:-

Frölundapris på Volvo S90
Just nu! Volvo S90 T4 Momentum på väg in i lager, med bl.a. Metallic, Automat, Volvo on call. Välkommen in till Bra Bil. Frölundapris: 309 900kr Ord pris. 367.900 kr

Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall.

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Välkommen till en bank som har som mål att du ska nå dina. Enkelheten och transparensen gör att du som kund alltid vet vad du får och att vi ständigt förbättrar våra erbjudanden till dig.

DFDS provides logistics and supply chain services via one of Europe's largest integrated shipping and logistics networks

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

DFDS transportnätverk förenar frakt- och passagerartjänster och levererar täta, pålitliga transporttjänster till transport- och speditionsföretag. Vi utvecklar och levererar även industriella logistiklösningar i nära samarbete med tillverkare av tunga industrivaror. För passagerare erbjuder vi fantastiska upplevelser på sjön såväl som transporttjänster för passagerare som reser med bil och vill ta sig runt i Europa och Skandinavien.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vår verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Fiskebäcks byggnads AB grundades år 1985 av Bengt Johansson. I dag ägs företaget utav Peter Olsson, Peter Sjölin och Johny Hansson. Fiskebäcks bygg har idag 20–25 utbildade snickare därtill fyra platschefer. Entreprenader Vi jobbar med allt ifrån totalentreprenad till delad entreprenad, inget – stort som smått är oss främmande. Vi har många års erfarenhet av rotrenovering, fönsterbyte, lägenhetsrenovering, takbyte, rotrenovering samt fasadarbeten m.m.

Våra kunder är skyltmakare, utställningsbyggare, dekoratörer, alla producenter av visuell kommunikation.Folie & Papper har huvudkontor, lager och showroom i Sisjöns Industriområde i Askim. Där sker i regel våra utbildningar och från Göteborg levererar vi din order alltid samma dag som ni beställer. Vi erbjuder leverans samma dag som order från Göteborg av förbrukningsmaterial och utrustning som används till den produktionen.

Silver

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Our long and deep experience in dentistry, along with the growing demand for quality training, are the main factors behind our decision to establish the Swedish Academy for Advanced Clinical Dentistry.

Vi på Göstas erbjuder professionella tjänster för truckuthyrning i Göteborg.

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i koncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valvrum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem för banker, detaljhandel, värdetransporter, tillträdeskontroll, offentliga och kommersiella byggnader samt industriella byggnader och andra platser med krav på hög säkerhet.

Silver

Resor & Hotell

Läs mer >>

Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig. Vi ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats. Det ambitiösa köket, de många möjligheterna till en lyckad konferens och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade.

Erbjudanden från partner

440 kr

Majerbjudande dagkonferens
Kom och konferera över dagen i vår fantastiska Herrgårdsmiljö. Två fikor, lunch och konferenslokal ingår. Gäller nybokningar med genomförande i maj. Ord pris. 525 kr

Högkvalitativa blandare för dusch, badkar, tvättställ och kök från Hansgrohe och Axor. Tidlös design, modern tekniken och högsta kvalitet.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Holmens Herrekipering är en av Sveriges mest välsorterade affärer för kvalitetskläder. I den 700 kvadratmeter stora butiken hittar du allt från skor till hattar och till din hjälp har du vår kunniga butikspersonal. Bara några meter från ingången kan du ställa bilen på någon av våra avgiftsfria kundparkeringar. Passar inte favoritplagget perfekt har vi skräddare som gör mindre ändringar medan du väntar – kostnadsfritt. Välkommen!

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi kan omforma din byggtanke till verklighet. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen kunskap om byggverksamhet. Med oss får du en erfaren och ansvarstagande byggare och entreprenör som hjälper dig hela vägen från planering till produktion. Ombyggnad, tillbyggnad, renovering eller nyproduktion – du kan med förtroende vända dig till oss.

Jan Håkansson Byggplanering AB är ett familjeföretag som varit verksamt på Göteborgs bostads- och byggmarknad sedan 1973.

Guldsmed i centrala Göteborg

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

"Vi skall med butiken som bas leverera ett brett sortiment järnartiklar till krävande proffskunder, såsom hantverkare inom bygg, service o fastighetsskötsel. Med service, kunskap och leveranssäkerhet i fokus vill vi bidra till att öka våra kunders konkurrensförmåga och effektivitet."

Silver

Företagstjänster IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Jetshop är den självklara kunskaps- och teknikpartnern för framgångsrik e-handel. Vi utvecklar Nordens ledande e-handelssystem Jetshop Commerce. Jetshop erbjuder en helhetslösning med bland annat skalbara e-handelssystem för mid-size företag, strategisk rådgivning, konsultverksamhet samt tjänster inom digital marknadsföring och vi arbetar med några av Sveriges främsta varumärken.

Erbjudanden från partner

Gratis

E-handelsrådgivning
Ett förutsättningslöst möte med tips, råd och rekommendationer för framgångsrik e-handel.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Våra kunder är våra partners och står alltid i centrum. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer med kvalitet och miljöarbete som framstående säljargument. Vi utför allt ifrån ådring och marmorering till traditionellt byggnadsmåleri. Till Ert förfogande finns drygt ett 30-tal målare. Vi är medlem i Målarmästarnas Riksförbund vilket borgar för kvalitét med garanti.

Ett år efter att den första T-Forden tillverkades startade Josef Kramér en av landets första trafikskolor i Göteborg. Idag arbetar 13 välutbildade trafiklärare på skolan. Alla jobbar för att du ska få den bästa utbildningen fram till ditt mål. Kramérs Trafikskola är medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR).

Erbjudanden från partner

Mc-intensivvecka i Göteborg
Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg? Det finns platser kvar på vår populära intensivutbildning i vår och sommar.

Bil eller släp-körkort?
Kör en testlektion för bil eller tungt-släp för halva ordinarie priset. Erbjudandet gäller max en gång per ny elev. Uppge rabattkod "FHC"

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Vårt erbjudande omfattar både nyproduktion och reparation av golv. Vi är idag den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar – allt med samma höga kvalitet.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Mercus är en fullvärdig partner av funktionella yrkeskläder och skor på den svenska marknaden. Vi ingår i börsnoterade B&B TOOLS AB. Vår ambition är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Vi förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden.

Silver

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Matglädje från havet - med högsta kvalité och miljöansvar. Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer – från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter. Vårt mål är att vara initiativtagare till nya mattrender och ifrågasätta gamla invanda mönster som inte passar dagens konsument. Vi eftersträvar matglädje och nytänkande.

Mölnlycke Holding AB

Silver

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi erbjuder lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

Silver

Företagstjänster Industri & Transport

Läs mer >>

Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

PM Nordic är återförsäljare för det tyska bolaget Putzmeister som tillverkat betongpumpar sedan år 1958. I samband med byggandet utav världens högsta byggnad Burj Khalifa slogs ett världsrekord i höjdpumpning då en Putzmeister betongpump pumpade 606 meter rakt upp! Med ledorden Kvalité, trygghet och säkerhet säljer och servar vi maskiner i hela Sverige. Vi finns representerade i Göteborg & Stockholm med lager och servicepersonal för er trygghet.

RGS Nordic är din partner när det gäller att rena och återanvända jordens resurser

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Silver

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Safetytech AB är ett företag med fokusering på att skapa trygghet för sina kunder. Vi levererar systemlösningar och produkter inom Brandlarm, Utrymningslarm, Inbrottslarm, Överfallslarm, Kameraövervakning, Nödbelysning. Vi utför allt från projektering till färdiga installationer. Vi är distributör samt systemleverantör för Honeywell Life Safetys produkter, ELTEK samt Hedengren Security, PRODEX. Kontakta oss gärna för mer info

Silver

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi gissar att du är på jakt efter en markis. I så fall har du kommit helt rätt. Första steget till en ny markis är nämligen att välja väv. Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor med ca 80 Scorettbutiker över hela Sverige. Huvudkontoret ligger på västkusten i skostaden Varberg. Här arbetar vi med att utveckla nya produkter, men även att ständigt följa trender och till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet till bra priser. Scorett erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken och vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Välkommen till Scorett, en kedja med mode och kvalitet i fokus

Erbjudanden från partner

20%

Kampanj på utvalda herrskor
Just nu har vi 20% på utvalda herrskor online. Ange kampanjkoden VF2016 i kassan! Shoppa skorna här http://bit.ly/1SImcYm

20%

Kampanj på utvalda damskor
Just nu har vi 20% på utvalda damskor online. Ange kampanjkoden VF2016 i kassan! Shoppa skorna här http://bit.ly/24itz3r

Steni Sverige AB

Svenska Hus Service AB

Silver

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Tapajos Fastighets AB är verksam inom Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare i Göteborg.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Välkommen till Thomas Betong Betong. Prefab. Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra prefab produkter och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.

Silver

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Genom att bidra med insiktsfulla råd och ta totalt ansvar för affärskritisk IT är vi din givna driftpartner! Med vår kunskap, teknik och erfarenhet skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi är tillräckligt stora för att ligga i framkant, men samtidigt inte större än att vi har personliga relationer med våra kunder. Vi lyssnar på dig och vill utvecklas tillsammans.

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Tuveon AB

Unibase erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling.

Unique Pyrotechnic i Götene AB

Digital parkering

Vätterledens Invest AB

Vestkust Entreprenad AB skall vara ett bygg- och entreprenadföretag som utför alla i branschen förekommande jobb.

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Med ​Volvias försäkring får du ett tryggt bilägande. Volvia är det enda bolaget som kan garantera att din bil blir reparerad med Volvo Original™ och att alla reparationer utförs hos auktoriserade Volvoverkstäder.

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

V-TAB AB

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Wicote Entreprenad AB, Tak, Terrass, Pool "Skillnaden mellan vått och torrt" Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool. Oavsett om ni vill bygga nytt, underhålla eller reparera har vi skräddarsydda lösningar. Vi är med från början till slut och låter alltid våra kunniga medarbetare montera tätskiktet på plats.

Svensk Bilgaranti är Nordens största leverantör av garantitjänster till fordonshandeln.

Åbro Bryggeri AB

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Accure develops and supports Accure Application Suite and a3 Suite 24/7 from our development & support center in Gothenburg, Sweden. We also provide consultancy services and direct service for Infor within EMEA. Intelligent Document Management The right information, to the correct receiver in the correct format, just in time. With full control from document creation to delivery, during the complete life time of the document.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Acetimber AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

AG Entreprenad AB är ett företag som varit verksamma inom El-, VA, Anläggnings- och Teleentreprenader sedan 1969. Vi strävar efter att bli mer kompletta inom våra entreprenader samt att erbjuda "konceptlösningar", där vi även i utförandeentreprenader utför arbetsuppgifter som egentligen ingår i t.ex. totalentreprenad.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Åke Ekstrand Byggnads AB

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Åkeredshallen Livs AB

Bronze

Jobb & Utbildning

Läs mer >>

Det är inte alltid så lätt att vara chef. Utmanande, energitjuvande och tålamodsprövande. Och får du egentligen ha roligt på jobbet? Som chef? Alliator erbjuder ledarskapsprogram med individuell coaching, påbyggnadskurser och workshops. Vårt mål är att du ska utvecklas till en bra ledare. En ledare som engagerar sina medarbetare, lyckas med sina mål och som mår riktigt, riktigt bra.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Mark och anläggningsentreprenader i Stor-Göteborg

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Asivo utvecklar IT-produkter och processer åt nytänkande företag och organisationer genom att leverera tjänster och Webbaserade IT-system. Kundrelationen baseras på ett långsiktigt och nära förhållande till kunden.

ASSA erbjuder lås, säkerhetssystem, dörrautomatik och mycket mer för alla typer av dörrar. Vi är ledande på dörrlösningar

Bronze

Företagstjänster

Läs mer >>

ATS är Sveriges största återförsäljare av komprimerande utrustning för återvinning och avfallsmaterial och är rikstäckande i både försäljning och service. Vi erbjuder stort utbud av balpressar och komprimatorer. Det viktigaste för oss att funktionen på plats blir optimal och att antalet tömningar hålls så få som möjligt. Detta gör att ni får den mest miljöriktiga och effektiva avfallshanteringen. Tveka inte att kontakta oss.

Erbjudanden från partner

10%

Balpressar & komprimatorer 10%
Boka ett besök för att ta del av erbjudandet. ***Kontakta Joakim på 0705-089347***
ATS ORWAK komprimerar ert avfall!

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Fisktransporter. Skåpbilar och dragbilar samt termotransporter.

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Företaget BAES startade 2003 och är idag ett företag som sysslar med försäljning och marknadsföring och är väl etablerat i både Sverige, Tyskland inom sportmarketing. Företagets huvudkontor ligger i Skövde och vi har även försäljningskontor i Göteborg samt ett dotterbolag i Berlin

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi kör styckegods för Schenker i Storgöteborg och i Boråsområdet.

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka

Besab AB

Bilia är Nordens största bilkedja. Vår affärsidé är att erbjuda dig allt inom bil. Allt från att köpa bil till service, reparationer och tillbehör.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och sysslar med både transporter, logistik, lager samt tullhantering. Blondie Logistic AB är certifierat enligt ISO 9001-2008 kvalitet, ISO 14001-2004 miljö samt trafikcertifierade enligt Sveriges Åkeriföretags standard.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi är ett familjeföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 45 år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Sammanlagt har vi ca 1 500 bostadslägenheter plus en hotell- och kontorsfastighet.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

BROR JOHANSSON & Co är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi äger och förvaltar våra fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Genom en nära dialog med våra hyresgäster erbjuder vi en trivsam och trygg boendemiljö i attraktiva områden.

Bronze

Hälsa & Skönhet

Läs mer >>

We want to be recognised as a leader in Wound Care and related Vascular Diseases and a leading player in non-invasive Orthopaedics – connecting our broad portfolio with strong technological competencies. We aim at providing relevant integrated therapy solutions to providers and payors that make a difference to patients’ lives.

Byggfokus Entreprenad AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Byggnads AB Calpe är ett byggnadsbolag som startades 1968 i Göteborg och ligger nu i Högsbo industriområde. Vi är byggnadsbolaget du ska höra av dig till ifall du vill bygga till, bygga om eller bygga nytt, vi utför även fastighetsservice som exempelvis snöskottning.

En e-plattform som spås en lysande framtid. Den nya e-tjänsten är tänkt att fungera ungefär som Facebook eller LinkedIn, men med företags produkter och tjänster i fokus.

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Callaway Golf

CASE Kapitalförvaltning AB är ett fristående kapitalförvaltningsbolag som erbjuder fondförvaltning samt förmögenhetsförvaltning.Grundades 2004 av bl.a. Stefan Edberg och 2015 kom Nicklas Lidström in som ägare och kund. Förvaltar idag fonderna, Safe Play och Fair Play. Kontor i Göteborg, Stockholm, Båstad o Växjö.

Castellum är Sveriges minsta stora fastighetsbolag. Vi har ett stort utbud av lediga lokaler inom kontor, butik, lager och logistik.

I Sverige erbjuder Centric bemannings- och rekryteringslösningar inom IT och hälso- och sjukvård.

Bronze

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Nu kan du som reser ifrån Landvetter flygplats ta del av vårt helt unika koncept. CMS Group erbjuder dig en komplett uppsättning tjänster för dig och din bil när du är på resa. Medan du är bortrest kan vi lösa tvätt, rekonditionering, glasreparationer, hjulskifte och service. Ja du läste rätt, som en helauktoriserad Volvo verkstad kan vi erbjuda årlig service, garantiarbeten och reparationer. Vi tar hand om din bil när du är på resa. Välkommen!

Erbjudanden från partner

150 kr

Biltvätt Landvetter Airport
Vi tvättar bilens medan du är bortrest. Ring och boka på 031-350 10 62 - ange CMS VIP. Ring: 031-350 10 62 Ord pris. 295 kr

3499

Rekond & Lackskyddsförsegling
Vi tvättar bilens medan du är bortrest. Ring och boka på 031-350 10 62
ange -CMS VIP
Ord pris. 4950kr
Ord pris. 4950 kr

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Våra verksamhetsområden är mark entreprenad, rivningar, transport, kretslopp hantering samt maskinförmedling. Vårat huvudmål är tillfredsställda kunder, detta har vi uppnått genom att ha en rak och tydlig kommunikation som möjliggör optimala lösningar för kunden.

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin

Bronze

Reklam & PR Sport & Fritid

Läs mer >>

Welcome to CP+B Scandinavia. With top class brains in Göteborg, Stockholm and Copenhagen we are an integrated full-service agency with one clear mission; to spark conversation about your brand. Let´s unleash the elephant in the room!

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Dahls Bageri AB Det behövs råvaror av god kvalitet och medarbetare med, glöd, engagemang och ett gott handlag. Och så behövs det respekt för att det här med bakning handlar om tid och tålamod. Då blir det gott. Ja och så skall det bakas lokalt, förstås. Inget bröd mår bra av långa resor eller fryskedjor, det säger ju sig självt.Vi har försett göteborgarna med gott färskt bröd i många år nu och det tänker vi fortsätta med.Dahls – brödhantverk från Göteborg, sedan 1935

Erbjudanden från partner

10%

Dahls Bageributiker
Konferens, frukost, lunch eller fika. På Dahls Bageributiker får ni 10% rabatt på vårt sortiment. Säg att ni är sponsor i Frölunda

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Danfo AB tillverkar kundanpassade offentliga toaletter med tillhörande service för drift och kontinuerlig skötsel av offentliga toaletter. Företaget startades 1969 i Nora, där huvudkontor och produktion fortfarande finns. Hyrtoaletten AB, som ingår i Danfo, importerar, säljer och hyr ut toaletter och miljöutrustning samt tillhandahåller tjänster avseende underhåll och service avseende sådana toaletter. http://www.hyrtoaletten.se/

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Deloitte erbjuder revision, ekonomitjänster samt skatte- och affärsrådgivning i Göteborg med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och rådgivning vid köp eller försäljning av företag.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar.

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring

Bronze

Företagstjänster Hushållsnära tjänster Kläder & Skor

Läs mer >>

Vi är idag ett heltäckande servicebolag i storgöteborg. Tvätt och städ i kombination levererar vi idag till främst Privatpersoner men även Restauranger & Kontor som behöver vår service. Vårt löfte är att alltid försöka enligt vår slogan – ”Do you need help We are Downstairs.

Bronze

Företagstjänster

Läs mer >>

Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av vår omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi är ett installationsföretag inom EL som utför all typ av installationer inom el-tele-data. Med våra 50st medarnetare finns vi i Göteborg och Stockholm Vi utför total/utförande entreprenader, Eventuella frågor så besvarar vi gärna dessa. Kontakta Lasse Johnsson i Gbg 0705-406180

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Enoteca Maglia är en lättsam och modern Italieninspirerad restaurang på Mariaplan i hjärtat av Majorna. Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna. Varmt välkomna till Enoteca Maglia.

Erbjudanden från partner

10%

Italiensk julkorg som julklapp
Vi har satt ihop en härlig julkorg med italienska delikatesser för dig att ge bort som julklapp. Vill du ha fler än 10 korgar ger vi dig 10% rabatt.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi förvaltar bostadsfastigheter i Göteborg, Helsingborg, Alingsås och en mindre fastighet i Lysekil samt lokaler i Göteborg, Alingsås, Kungälv och Helsingborg.

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi är en liten saluhall med fokus på kvalite', matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer.Här finner allt inom kött, Chark, ost, delikatesser och färdigmat

Frölundaortopeden är specialister i ortopedi med lång erfarenhet av diagnostik, utredningar och behandling av ortopediska skador och sjukdomar. Vi har stor kunskap och erfarenhet av idrottsskador och deras behandling. Arbetet sker alltid med patienten i fokus och utvärderas kontinuerligt för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda. Personalens fortbildas löpande för att kunna erbjuda moderna utredningar och behandlingar av högsta kvalitet.

Bronze

Kläder & Skor

Läs mer >>

Future Eyewear Group är det ledande företaget på sol-, sport-, & läsglasögon i Norden. Vi är ca 50 anställda i hela koncernen med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi distribuerar årligen drygt 2,5 miljoner glasögon och goggles. Future Eyewear Group finns representerade med våra olika varumärken genom distributörer i mer än 15 länder världen över.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi arbetar idag inom de mer kvalificerade delarna av transportsektorn; thermo & distribution, anläggning & renhållning, tung- & specialtransporter, samt flytt- & magasineringstjänster. Även om vår bas är Västsverige (Västra Götalands Län och Halland), arbetar vi över hela Sverige och åtar oss även internationella uppdrag. Vi är ett av Västsveriges starkaste transportföretag med ungefär 400 kvalificerade personer och 350 moderna fordon redo att lösa ditt uppdrag.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Göteborgs Sprängteknik är ett mindre sprängbolag som har Göteborg som huvudmarknad men vi gör även arbeten i hela Västra Götaland. Vi utför alla typer av bergarbeten såsom stenspräckning, rörgravsprängning, plan och pallsprängningar för byggprojekt.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Gisslén Trafik & Logistik AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Backa Byggmontage AB är specialiserade på akustiklösningar inom undertak och akustiktak för ljudabsorbering- och bullerdämpning i offentliga och privata miljöer.

Bronze

Reklam & PR

Läs mer >>

Välkommen till Hajon - Presentreklam, profilkläder och SPA. Hos oss finner du ett stort utbud av allt från isskrapor, flaggor, godis, heminredning från välkända varumärken och mycket mer! Vi brinner för att hitta rätt profilering för ditt företag. Med över 20 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi dig tips, råd och inspiration för att på bästa sätt lyfta fram ditt varumärke!

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

HALFEN som har sitt företagssäte i Langenfield, Tyskland, är är ett av de ledande internationella företagen inom följande områden: • Förankringssystem • Armeringssystem • Montagesystem • Fasadinfästning • Transportankarsystem • Dragstångsystem

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi gillar fastigheter med mycket historia och en härlig hantverksanda. Vi vill låta historien leva vidare i byggnaderna, samtidigt som vi skriver ett nytt kapitel med en mix av toppmodern design och funktion. Våra lokaler passar perfekt för er som uppskattar en lugn och inspirationsgivande arbetsmiljö med alla dagens bekvämligheter och senaste mode. Vi har ett eget byggteam som arbetar nära med prisade arkitekter och designers.

Erbjudanden från partner

50%

Kontorshotell - 50%
Välkommen till Jonsereds fabriker, där vi just nu har några rum lediga i vårt kontorshotell. 50% rabatt på hyran de första tre månaderna. 0708-210025 Ord pris. 3500 kr

50%

Rum i kontorshotell 50%
Hyr rum i vårt superfräscha kontorshotell i Rollsbo - 50% första året
Ring och boka visning. Robert 0708-210025
http://bit.ly/2ngmD8o

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Hasseco AB

Vi är ett byggföretag i Viskafors som utför alla typer av förekommande byggnadsarbeten åt kunder i Borås, Kinna, Svenljunga och Tranemo.

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Rörelsedrivande investeringsföretag Holtback Group är ett rörelsedrivande investeringsföretag som primärt investerar i mindre och medelstora svenska företag. Vi erbjuder professionella processer och söker företag som kännetecknas av starka marknadspositioner och god tillväxtpotential i närtid. Genom ett aktivt ägande och stark ledning arbetar vi med att skapa uthålligt växande, lönsamma och välskötta företag.

IFK Kliniken Rehab. Hos oss får alla ta del av den senaste rehabiliteringen inom ortopedi och idrottsmedicin

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Imatech Marin & Industri AB är ett teknikdrivande företag inom segmenten Industri, Yrkessjöfart och Marin Fritid som erbjuder marknaden teknisk support, utbildning och kostnadseffektiva applikationslösningar vid försäljning av motorer och reservdelar.

Bronze

Företagstjänster Reklam & PR

Läs mer >>

Vi erbjuder kompletta monteringslösningar av utomhusreklam. IVAB är ett familjeföretag som sedan starten i Göteborg 1985 har växt till att bli ett av Sveriges största företag inom reklammontering. Idag ägs och drivs IVAB av syskonen Jonas och Linda som tillsammans med sin personal har ett stort engagemang för att leverera en bra produkt till alla kunder.

Inpension Asset Management AB

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

INVID Gruppen är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vi ställer höga krav på oss som leverantör och vi arbetar därför med att leverera anpassade tjänster och lösningar som ger största möjliga effekt till er verksamhet. Genom nytänkande och användarvänliga lösningar skapar vi optimala mervärden för er verksamhet. Vi gör IT enkelt!

Bronze

Företagstjänster

Läs mer >>

JOBmeal är det gemensamma namnet på 19 privatägda företag i samverkan. Tillsammans är vi etablerade på 26 orter och utgör den största svenskägda företagsgruppen i Sverige inom Vending-branchen. Tjänster och service via automatlösningar. Vår idé är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, en kaka därtill, ett glas kallt friskt vatten, kylda drycker m.m. på kontor, offentliga arbetsplatser, industrier, sjukhus, högskolor.

Erbjudanden från partner

89

Frölundakaffe, malet & bönor.
"Lagets målsättning är att vinna SM-guld även i år"

100 % Arabicabönor.
"Extra fylligt kaffe med härlig intensiv arom" .
Ord pris. 109 kr

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi på Johan i Hallen förser restauranger över hela Sverige med kvalitetskött, charkuterier, vilt och fågel. Blir du nyfiken på något – slå en signal! Testa även vår webshop för privatkunder, fri frakt hem till dörren!

Erbjudanden från partner

10%

Charkuterier till julklappen?
Ge bort en låda med egenproducerade charkuterier från Johan i Hallen. Fler än 10 lådor? 10% till alla hockeyälskare. Joakim på 0709-358700.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

John Fredrik är en fullsortimentsgrossist för den västsvenska VVS-marknaden. Vårt lagerförda sortiment är anpassat efter den professionella VVS-installatörens krav på bredd och djup. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter för installatörens behov. I egenskap av grossist sker vår försäljning endast till auktoriserade VVS-företag.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Välkommen till Jörlanda Takservice AB! Vi är verksamma inom branschen takarbeten. Kontakta oss för mer information.

JP Måleri i Göteborg AB

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Med åren har vi blivit något av specialister på anläggning och entreprenad. Under dessa 49 år har verksamheten ständigt vuxit och utvecklats: Marksanering Anläggning Krossning Skötsel Harpad jord Rivning Stängsel Trädgårdsskötsel

Bronze

Företagstjänster Restaurang & Mat

Läs mer >>

På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

Erbjudanden från partner

100 %

Erbjudande vid nykundsmöte
Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Kennet Axemark AB

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

Handla färg, golv och kakel allt under samma tak. Kompletta erbjudanden med arbeten utförda av våra egna hantverkare

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Utan att bli alltför skrytsamma vågar vi säga att vi är bra på det vi gör. Vi har samlat på oss erfarenhet och kompetens genom cirka 400 affärer, stora som små, alltid med kundens bästa för ögonen.

Erbjudanden från partner

Kommersiella fastigheter
Vill du köpa eller sälja en kommersiell fastighet? Vi bjuder på en timmes rådgivning av det vi kan bäst!

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

VÄLKOMMEN TILL LANTEAM. Hos oss får du IT och infrastruktur med kunskap, känsla och kommunikation. Just nu växer LanTeam tillsammans med duktiga medarbetare och nya och befintliga kunder. Vi kan leverera produkter och lösningar. I molnet och på marken, med hjälp av våra konsulter. Du är varmt välkommen att följa med oss på vår resa. Som kollega, leverantör eller som kund.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Det var när vi kom i kontakt med den engelska lifttillverkaren Nifty Lift som vi bestämde oss för att starta vårt företag. Nifty Lift är inte som andra liftföretag; de använder avancerade konstruktionsprogram från Formel 1-industrin, så att liftarna blir extremt lätta men ändå mycket hållbara.

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

En eventkrog med fullständiga rättigheter och oändliga möjligheter, där du har ett nyckelfärdigt event redan från start.

Erbjudanden från partner

VM 2018
Vi visar Sveriges ( och Brasiliens ) alla matcher på storbild.
Boka plats på micke@lindholmenevent.se.

100%

Irländsk AW på Lindholmen
Fredagen den 16 / 3 kl. 16 "tjuvstartar" vi St Patrick´s day!
Som partner till Frölunda bjuder vi Er på maten!
Ord pris. 100:- kr

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

LIPCO AB

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka

Bronze

Reklam & PR

Läs mer >>

På MediaPartner producerar vi kund- och marknadstidningar oavsett val av media för distributionen. Vårt arbetssätt baseras på Content Cross Media, rätt artikel till rätt mottagare oavsett kanal. Från stillbild till rörlig film.

Möndals Gas, Svets och verkyug

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Mikab i Göteborg AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

NAR AB - komplett byggföretag med 30 års branscherfarenhet. Vi jobbar mot såväl den privata som offentliga marknaden. Vi fungerar också som underentreprenör i större byggprojekt. Kontakta oss gärna på tel: 070 8742912 Roger

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Svenska Neoplan är generalimportör av MAN och Neoplan bussar i Sverige. Vi har ett brett sortiment av både turist och stadsbussar

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vill du ha en kunnig, engagerad och långsiktig partner för IT-driften på ditt företag? Det får du med oss och vår hostade IT-miljö – Business Hosting.

Erbjudanden från partner

795

Sharp MFP vik & häft funktion
Bjurfors har fått nya Sharp skrivare från oss, ta över en av de fräscha inbytesmaskinerna. Kontakta Magnus Stakkestad 0735-190580 för en bra affär!

595

Sharp MFP för lilla kontoret
Bjurfors har fått nya Sharp skrivare från oss, ta över en av de fräscha inbytesmaskinerna. Kontakta Magnus Stakkestad 0735-190580 för en bra affär!

Banken med lösningarna för dig: banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mer. Bli kund idag!

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor och finns för alla som vill sätta upp nya, friskare och starkare mål. Oavsett om du föredrar fria vikter, svettiga gruppträningspass eller att haka på de senaste trenderna, så kan du räkna med att du hittar din träningsform i utbudet. Med tjänsten Wellness Online kan du även köra dina favoritpass framför TV:n, datorn, plattan eller mobilen. Välkommen!

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Olle Bohlin startade företaget Svenska Ekonomibyggen AB 1971. Detta företaget var framförallt inriktiktad på att rusta upp villor runt om i Göteborg. Efter några år ändrade företaget inriktning och man koncentrerade sig istället på att bygga om och förvalta fastigheter med lägenheter.

Bronze

Resor & Hotell

Läs mer >>

Välkommen till Öijared – en egen värld På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sverige största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

Omegapoint är experter inom Säker Digital Transformation och möjliggör säkra affärer för dig som kund

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Opalen FastighetsFörvaltning AB är ett mindre bolag inom fastighetsförvaltning som huvudsakligen verkar i Göteborgsområdet. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi på Opalen består av ett väl etablerat team om 17 medarbetare.

Bronze

Hälsa & Skönhet

Läs mer >>

OTR är en komplett hälsoleverantör med varor, tjänster och koncept kopplade till hälsa genom livet. Vi är specialiserade på att möjliggöra en aktiv livsstil. OTR vill förbättra folkhälsan och ge de som mest behöver det, de rätta verktygen för att stärka sitt fysiska och psykiska välmående och genom detta även kunna minska ohälsotalen för såväl samhälle som företag. Genom våra hälsoprogram har vi halverat korttidsfrånvaron och ökat medarbetarna hälsa med över 200%.

Erbjudanden från partner

149

Hälsotester på personalen
På 5min visar vi hur personalen mår på insidan av kroppen och skapar en insikt i hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa. Ord pris. 249 kr

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Park Lane - Göteborgs bästa krogshow och hårdast arbetande nattklubb. Ett nöjespalats längst upp på Avenyn.

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen Sälj kakor, knäckebröd och godis!

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Primal Capital är en ny aktör som erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 35 000 kr. Din framtida betalningsförmåga är det väsentliga för oss även för dig med tidigare betalningsanmärkning. Vår personal har flerårig erfarenhet inom finansiella tjänster och erbjuder personlig support och snabb hantering av din ansökan.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

METAL HEAT TREATMENT SERVICES

Bronze

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Läs mer >>

Proglas utför alla typer av glasarbeten inom bilglas, planglas, spegelglas, fönster, entreprenader/metallarbeten, uterum, solskydd/jalusier,glasräcken samt traditionella glasmästeriarbeten. Totalt är vi ett 40-tal anställda. Vår ambition är att växa och etablera oss på fler orter för att ytterligare säkerställa tillgänglighet för våra kunder och att stärka vårt koncept.

Erbjudanden från partner

200:-

Bilglas
Vi lämnar 200:- i rabatt när du byter din vindruta hos oss.
ange FHC2017bilglas.

Bronze

Hälsa & Skönhet Sport & Fritid

Läs mer >>

Pure Sport Nutrition hjälper dig till en sundare vardag ! Produkterna är noggrant framtagna för att ge bästa smak, näring till hösta kvalitet. Att leverera en kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Qbicon Fastigheter & Förvaltning AB

Det spektakulära 4-stjärniga Quality Hotel 11 erbjuder moderna boendet bara några minuter från Antikhallarna, Gamla posthuset och Röda Sten.

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genom föra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Restaurang Frölundaborg

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Välkommen till en genuin engelsk pub i centrala Göteborg. Vi har över 100 olika ölsorter och fler än 450 whiskeysorter i vårt sortiment. På menyn hittar du såväl internationella rätter som svensk husmanskost.

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Rondellen Maskin är ett expansivt företag som arbetar med uthyrning och försäljning av entreprenad- och byggmaskiner, tillbehör och Ifor Williams släp. Även om vi är ett ungt företag så har vi många år inom branschen och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli helt nöjd. Vi skapar ett effektivt bygg-och anläggningssverige.

Silanders Grafiska AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Sjögren Projekt & Byggledning AB

Bronze

Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje

Läs mer >>

M/S Trubaduren ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. Endast 5 min från Göteborgs Centralstation. Hon är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Skattehuset är ett fristående utbildnings- och informationsföretag. Varje år deltar tusentals revisorer, redovisningskonsulter och skattekonsulter på våra skatteutbildningar både inom Sverige och utomlands för att stärka sin yrkesroll. Skattehuset har dessutom med sina skatteexperter många års praktisk erfarenhet av kommunikation med myndigheter och domstolar. Varmt välkommen du också till Skattehuset.

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Skeppsviken arbetar med fastighetsförvaltning och projektutveckling. Verksamheten utgår från Skövde och Göteborg men verkar i hela Västsverige. Vi hyr idag ut och förvaltar ca 20 000 m² egna verksamhetslokaler, mestadels i Skövde. Parallellt förvaltar vi ca 35 000 m² handelsyta och ca 100 lägenheter åt nationella fastighetsägare. Projektutvecklingen sker främst i form av handel, bostäder och fritidsbostäder. Under 2017 påbörjas nyproduktion av ca 120 bostäder.

Bronze

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. För anställda med avtalspension kan vi erbjuda rådgivning med mycket hög kvalitet i form av iRåd som är en webbaserad rådgivningstjänst kompletterad med rådgivningsmöten i grupp. Inom sakförsäkring har vi under åren samlat några av branschens ledande förmedlare. Vi satsar stort på finansiell analys av försäkringsbolag, försäkringsvillkor och kunders skador.

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Välkommen till Sportsons underbara värld av cyklar. Gillar du att cykla så har du kommit rätt. Och vill du ha en kvalitetscykel från världens främsta tillverkare har du kommit ännu mer rätt. Vi säljer kvalitetscyklar av välkända varumärken för all typ av cykling och till hela familjens behov. Vi har 23 butiker runt om i Sverige.

Erbjudanden från partner

Cykla!

Förmånscykel - Smart !!
Kostnadsneutralt för företaget - ingen administration - bruttolöneavdrag. Maila till formanscyklar@sportson eller ring 031-22 80 40.

Bronze

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

St1 Sverige AB

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Välkommen till Star och en kulinarisk resa genom USA. Ramla in i vår Bowling alley, slå dig ner i vårt Star Steakhouse, upplev mat, inspirerad av vår resa genom USA och varför inte utmana dig själv, dina vänner och familj på The Boardwalk, vår nya nöjesvåning full av aktiveter, vad sägs om The Race Room, Shuffleboard eller Bull Riding? Glöm dock inte att ta igen dig i vår nya lounge och bar, Pit stop är alltid viktigt, även på en Road Trip.

Stena Adactum är ett investmentbolag

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Stena Recycling International AB

Vi på Stenhusarkitekten utför helheten vid en produktion.

Stigs Center Försäljn. AB/Stigs Center Fastighetsförvaltning HB

Bronze

Resor & Hotell

Läs mer >>

STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna med direktflyg, guideservice och snögaranti. På sommaren anordnar vi vandrings- och sommarresor till Österrike och Italien.

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Swedish Ecology AB

Bronze

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi är en helhetsleverantör som hjälper både små och stora företag att optimera telefoni- och växellösningar. Våra skräddarsydda lösningar förankras i kundens verksamhet och utgår från dess önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid personlig support med hög kvalitet

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Passion, ansvar, mod och gemenskap är den värdegrund Frölunda HC vilar på och det genomsyrar också relationen med våra partners.

TF Fastigheter i Göteborg AB

Bronze

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Irish Embassy pub och restaurang i Göteborg finns på Järntorget och Östrahamngatan i Göteborg och har ett brett utbud av mat och dryck

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

Torslanda Entreprenad i Göteborg AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

TRIG AB

Bronze

Industri & Transport

Läs mer >>

TSA Tanker Shipping AB

Bronze

Sport & Fritid

Läs mer >>

Wholesale of clothing and footwear

Bronze

Resor & Hotell

Läs mer >>

Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell, bla framröstat som Sveriges ledande Sparesort 2015 av World Travel Awards. Här finns 230 rum, 32 konferenslokaler, kongresshall, spaavdelning med flera pooler, gym och 53 träningspass/vecka. Hotel Tylösand är även känt för sitt goda kök och har flera restauranger, barer, en nattklubb och Sveriges största konstgalleri.

Varis Måleri AB

Bronze

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

VästMark är ett anläggningsföretag som är verksamt i Västra Götalandsregionen. Vi utför det mesta inom markarbeten, så som VA- arbeten, infrastruktur, idrottsanläggningar, finplaneringar och grundläggningar. Våra kunder är främst stora fastighetsbolag, byggbolag samt den offentliga sektorn i regionen.

Västputs Fasad AB

Vidal Scandinavia AB

Volvofinans Bank AB

Bronze

Företagstjänster

Läs mer >>

Wallinks strategi är att med nytänkande och kompetens vara en marknads- ledande leverantör och samarbetspartner inom förbrukningsmaterial. Detta baseras på produkter och tjänster av hög kvalitet och av en förmåga att utveckla lösningar som tillfredsställer de krav och behov som våra kunder efterfrågar.

Wallstreet Media AB

Wilundia AB

Bronze

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

World in Property erbjuder kostnadsfria relevanta och djupgående nyheter för fastighetsmarknaden varje dag. Vi genomför fler än 25 konferenser och seminarier per år för både fastighetsägare, utvecklare, entreprenörer, investerare, administratörer inom fastighets- marknaden, juridiska rådgivare och jurister, ingenjörer, arkitekter, yrkesverksamma inom finansiering, fastighetsmäklare samt offentliga och statliga representanter.

Bronze

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Läs mer >>

XERVON är en totalleverantör av byggnadsställningar och väderskydd för bygg- och industriprojekt i hela Sverige. Vi har resurser att hyra ut och montera ställningar för såväl komplexa som tidskritiska bygg-, renoverings- och revisionsprojekt och har erfarenhet av arbete under extrema förhållanden. För riktigt stora projekt har vi tillgång till hela XERVON-gruppens materialpool samt ett väl utvecklat samarbete med kvalificerade underentreprenörer.