PARTNERS

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Bjurfors är det största mäklarföretaget i Göteborgsregionen där vi framgångsrikt har attraherat de skickligaste mäklarna. De ingår bland våra drygt 130 medarbetare, fördelade på 14 lokala kontor. Vår lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

Erbjudanden från partner

609 kr

Låt oss värdera din bostad!
Just nu får du ett presentkort på Linas matkasse (värde 609 kr) när vi värderar din bostad. Boka en kostnadsfri värdering redan idag!

Företagstjänster Läs mer >>

I Göteborg och övriga Västsverige har vi på Bohus över 2000 nöjda städkunder och vi är numera den ledande aktören inom städning av kontor och företag. Oavsett om ditt kontor är litet eller stort erbjuder vi riktigt bra städning till riktigt bra priser.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Ehrenborg marknadsför golv för offentlig miljö. Vi distribuerar plast- och textilgolv från ledande internationella tillverkare och erbjuder även egentillverkade golv under varumärket Nordic Flooring.

Företagstjänster Läs mer >>

Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

Sport & Fritid Läs mer >>

Utmed E6:an i höjd med Krokslätts fabriker, inne i Lackarebäcks industriområde, finner du vår klubb-butik med ett komplett fotbolls- och handbollssortiment. Där hjälper vi dig med allt som har med idrottsföreningar och företag att göra. Idag har vi inte mindre än ca 150 olika föreningar som vi hjälper och stöttar på olika sätt.

Erbjudanden från partner

640

Om regnet skulle komma...
Vindtät och vattentät regnjacka i funktionsmaterialet Exodus 10 000. Fast, justerbar huva. Fickor fram och bröstficka med dragkedja. Ord pris. 800 kr

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Vi erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 25 000 kronor. Vi är mer intresserade av din framtida betalningsförmåga och därför behöver tidigare betalningsanmärkningar inte vara något hinder för att få lån hos oss.

Resor & Hotell Läs mer >>

Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

Erbjudanden från partner

Till dig!

Bara för dig!
Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Nästa generation entreprenadföretag. Vi må vara ett relativt nytt ansikte i branschen, men vår bakgrund och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och kraft som saknar motstycke. Vi bildades 2002 och har sedan dess skapat en spikrak kurva uppåt.

Industri & Transport Läs mer >>

Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja. Koncernen erbjuder kvalitetssäkrade lösningar till olika branscher och sektorer i samhället.

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

Det började 1927 på Hisingen. Bilar körs av människor. Grundprincipen bakom allt vi gör på Volvo är därför, och måste alltid vara, säkerhet. Volvo Car Group är sedan 2010 ett fristående företag, men ägs av Zhejiang Geely Holding Group. På Volvo arbetar ca 30.000 anställa, varav ca 16.200 i Sverige. Våra bilar finns i premiumsegmentet och vi kan erbjuda miljömotorer till alla modeller.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Collector är en innovativ, digital nischbank som erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. Sedan 2005 har Collector haft en årlig organisk intäktstillväxt om drygt 30 % och en resultattillväxt (EAT) om drygt 56 %.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Danilo Restaurang, Bar & Café

Erbjudanden från partner

Danilo

Danilo Kungstorget
After office på Danilo Kungstorget.
Livemusik som får taket att lyfta. Fredagar från 17.00 !

Danilo

Pregame på Danilo 24 februari
Bussresa T.o.R. Frölundaborg från Danilo Kungstorget samt en 3 rättersmeny 295 kr. Begränsat antal platser. Uppge FRÖLUNDA vid bokning.

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

Dawa Däck AB är en av Sveriges största grossister inom däckhandeln. Vi levererar däck till merparten av de större kedjorna inom gummi-fackhandeln till exempel Euromaster och Däckteam, men även till fristående gummiverkstäder . Vi jobbar med ett brett sortiment och vi har Sverige agenturen på Kumho och Nankang.

Kläder & Skor Läs mer >>

Holmens Herrekipering är en av Sveriges mest välsorterade affärer för kvalitetskläder. I den 700 kvadratmeter stora butiken hittar du allt från skor till hattar och till din hjälp har du vår kunniga butikspersonal. Bara några meter från ingången kan du ställa bilen på någon av våra avgiftsfria kundparkeringar. Passar inte favoritplagget perfekt har vi skräddare som gör mindre ändringar medan du väntar – kostnadsfritt. Välkommen!

Resor & Hotell Läs mer >>

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Industri & Transport Läs mer >>

Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov, samt tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden

Industri & Transport Läs mer >>

IIS offers independent inspection services within Sweden and the rest of the world via Intertek’s global network. IIS provides services and information 24 hours a day all year round. IIS performs quantity and quality control inspections of tankers, cargo ships, shore storage tanks, tank trucks and containers in conformance with the international standards of the industry.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder. Vi erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. Internettjänsterna är gratis. Vår skadejour är öppen dygnets alla timmar 365 dagar om året.

Restaurang & Mat Läs mer >>

McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb. Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet. KSR&V genomsyrar allt vi gör på våra restauranger - varje dag året runt.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Midbec säljer och levererar tapeter till färgfackhandeln. Vi lever och andas tapet. Med känselspröten riktade mot världen fångar vi snabbt upp stilar och trender. Handplockar produkter med fingertoppskänsla och genuint intresse. Vågar välja det djärva och nya. Inredning är lika individuellt som smaken. Därför har vi alltid ett stort urval tapeter att välja på inom olika trender och stilar. Aktuella tapeter för alla helt enkelt.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Just like most big ideas our idea is simple. Morris Law believes in changing the profession of business law. We believe in making business law comprehensible and useful. In everything we do, we believe in putting our clients’ needs in focus. That’s why we bring transparency, efficiency, excellence and mindfulness to the playground. We are convinced that our simple idea will change the playground of business law – Let’s rethink business law.

Industri & Transport Läs mer >>

Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter. Oavsett om det handlar om vägtransport till Storbritannien, Norge eller den europeiska kontinenten eller globala sjö- och flygfrakter. Och inte bara på kontorstid, utan dygnet runt, sju dagar i veckan – vi kallar det 24/7.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne.

Reklamservice i Kungsbacka AB

Reklam & PR Läs mer >>

Silverbullet Film strävar alltid efter att skapa engagemang, driva försäljningen, bygga starka varumärken och berätta historier genom film och innehållsbaserad reklam värd att spridas. Vi producerar reklamfilmer, redaktionellt innehåll och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. Genom att sätta affärsnyttan främst säkerställer vi lyckade och långsiktiga resultat, oavsett om vi producerar en film eller bygger företags närvaro digitalt.

Erbjudanden från partner

Gratis

Vi bjuder på lunch!
Er affär + vårt kreativa tänkande = de bästa idéerna. Ni blir en idé rikare - att göra vad ni vill med. Kanske låta oss producera er nästa kampanj?

Industri & Transport Läs mer >>

SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och sedan använda dem för att skapa produkter som ger våra kunder konkurrensfördelar. Vi lyckas med detta genom att kombinera praktisk erfarenhet inom fler än 40 branscher med vår kunskap från SKFs teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

SolusBC erbjuder en molnbaserad kommunikationslösning anpassad för bolag av alla storlekar genom ett nationellt nätverk av återförsäljare samt genom egen direktförsäljning. Naturligtvis ansvarar vi för kundernas helhetslösning, vi vill erbjuda detta med stor flexibilitet och valfrihet på ett personligt sätt. Telefonilösningen levereras med samtliga av landets största teleoperatörer.

Erbjudanden från partner

Växel

Framtidens telefonilösning!
Molnbaserad växellösning, mobilt arbetssätt.och du väljer fritt bland landets ledande operatörer. Kontakta oss för mer information.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Swedbank AB

Företagstjänster Läs mer >>

Vi är specialister inom Lager, Logistik, Industri, Anläggning och Fastighetsservice, och vi vet vilka krav som måste uppfyllas för att du ska få största möjliga kundnytta. Kontakta oss om du behöver kunniga och engagerade chaufförer, montörer, CNC-operatörer, orderplockare eller truckförare. Eller kunniga och engagerade anläggare, betongarbetare, maskinförare, stensättare eller fastighetstekniker.

Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid Läs mer >>

Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

3 startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har företaget växt med en enorm hastighet och vi har blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster. Läs mer här: https://www.tre.se/foretag/varfor-3/om-3/vi-ar-3/

Hem & Fastigheter Resor & Hotell Läs mer >>

Apartment Sweden har specialiserat sig på att hitta ett boende som både företaget och gästande personal trivs med. Apartment Sweden erbjuder möblerade företagsbostäder för kortare eller längre perioder, från några veckor till flera år. Att bo i lägenhet innebär många fördelar både för företaget och för den anställde. Till skillnad från opersonliga hotellrum kan en lägenhet kännas nästan som hemma. Ta en så enkel sak som att kunna bjuda hem några nyvunna bekanta på en bit mat efter jobbet.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Välkommen till Berzelius Bar & Matsal, ett Svenskt brasseri i hörnet på Berzeliigatan och Södra vägen i centrala Göteborg. Här serverar vi klassiska rätter i modern tappning från tidig lunch till sen kväll. Vi har 120 platser fördelat på 3 matsalar och sommartid lika många till på vår uteservering.

Erbjudanden från partner

65 kr

Lunch före matchen på söndag!
Vi bjuder alla barnfamiljer på köttbullar och mos för barn upp till 12 år när ni äter lunch på Berzelius Bar & Matsal före söndagsmatchen. Ord pris. 65 kr kr

325 kr

Hockeybuss till Frölundaborg
FÖRRÄTT
Breasola
chevré, ruccola och pinjenötter
HUVUDRÄTT
Oxfilémedaljong
grönpepparsås och potatisgratäng
Ord pris. 425 kr

Reklam & PR Läs mer >>

Vi tror på det tryckta budskapet. Och det digitala. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga.

Resor & Hotell Läs mer >>

Vi har ett stort utbud av billiga flygbiljetter till riktigt låga priser. Oavsett om du ska resa privat eller på en affärsresa kan du boka både flyg, hyrbil och hotell med oss. Vi är ett av Sveriges ledande flygbolag som flyger dig snabbt, smidigt och enkelt inrikes mellan Malmö, Göteborg, Östersund, Umeå, Köpenhamn, Helsingfors, Bryssel, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Visby, Växjö, Ängelholm och Stockholm/Bromma – Terminal 1.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Candidator är ett framgångsrikt IT företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Erbjudanden från partner

iShield

iShield - Säkerhet som tjänst
iShield skyddar din organisation mot dagens moderna virus ex. PostNord Malware virus. Tjänsten appliceras på klienter, DNS och nätverk.

Industri & Transport Läs mer >>

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Industri & Transport Läs mer >>

FA Expresstransporter AB erbjuder snabba transporter mellan Skandinavien och Europa.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Vår affärsidé Vi är kundernas företag som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet och gillas av många.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Foodora levererar mat från de bästa restaurangerna i Göteborg. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller i parken levererar foodoras trevliga cykelbud din favoritmat till dig. Skriv in adressen dit du vill få maten levererad och utforska vilka restauranger som levererar med foodora nära dig!

Kläder & Skor Läs mer >>

Future Eyewear Group är det ledande företaget på sol-, sport-, & läsglasögon i Norden. Vi är ca 50 anställda i hela koncernen med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi distribuerar årligen drygt 2,5 miljoner glasögon och goggles. Future Eyewear Group finns representerade med våra olika varumärken genom distributörer i mer än 15 länder världen över.

Gitab Holding AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster, sommarrestaurang, moderna restauranger med inspiration från hela världen men även svenska måltider runt om i världen. Götaplatsgruppen är en grupp som besitter moderna och i tiden kreativa lösningar för alla typer av måltider.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

GPBM Nordic AB

Resor & Hotell Läs mer >>

Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig. Vi ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats. Det ambitiösa köket, de många möjligheterna till en lyckad konferens och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade.

Erbjudanden från partner

440 kr

Majerbjudande dagkonferens
Kom och konferera över dagen i vår fantastiska Herrgårdsmiljö. Två fikor, lunch och konferenslokal ingår. Gäller nybokningar med genomförande i maj. Ord pris. 525 kr

Restaurang & Mat Läs mer >>

Food & beverage We offer you the best of the American cuisine and a solid drink list on top of that. We'll be glad to help you tailor any menu with you Events Conferences, seminars, product releases, premières, kick-offs, VIP arrangements, childrens parties, lunch meetings, bowling dates etc.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

För dig som driver företag är livet fullt av mindre och medelstora frågor. På KPMG har vi svaren. Vi hjälper företag att bli riktigt bra och underlättar för dig att vara företagare. Många gånger behöver du någon att bolla med. Någon som förstår dina vardagsfrågor och som kan vara med och utveckla din verksamhet. Att ha sin rådgivare och revisor nära gör det lättare att driva företag. Du behöver inte gå längre än till KPMG i Göteborg.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Vårt erbjudande omfattar både nyproduktion och reparation av golv. Vi är idag den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar – allt med samma höga kvalitet.

Företagstjänster Läs mer >>

Mecenat - Nyckeln till ett rikare studentliv Mecenat AB underlättar för de studerande genom att förmedla rabatter och förmåner som är relevanta under studietiden. Varje läsår skickar vi 1,3 miljoner Mecenatkort till de studerande. Det gör Mecenat till Europas största leverantör av studie-id/förmånskort.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vi hittar lösningar för varje kunds behov. För oss är ingen kund den andre lik. Vi jobbar ständigt med att hitta lösningar som underlättar för kunden eftersom en nöjd kund kommer tillbaka. Flexibiliteten består att vi anpassar maskinparken för dina behov, att vi skräddarsyr avtal och att vi vill att du får rätt maskin på rätt plats i rätt tid.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Plusfastigheter är en ung och innovativ fastighetskoncern som vill växa och utvecklas av att serva fastighetsbranschen inom alla delar av fastighetskedjan. Från byggentreprenader, byggservice, teknisk- och ekonomiskförvaltning, fastighetsskötsel till lokalvård. I koncernen finns också företag som arbetar med Fastighetsutveckling och uthyrning.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Ricoh är ett globalt industriledande företag som specialiserar sig på kontorsmarknaden och marknaden för grafisk kommunikation.

Erbjudanden från partner

12995

HP ZBook 15u G3
Core i7 16GB 256GB SSD 15.6". Art nr T7W14EA#Ak8 Kontakta Mathias Johansson, mathias.johansson@ricoh.se, 0722-19 9367.

1495

HP UltraSlim dockningsstation
Art nr D9Y32AA. Kontakta Mathias Johansson, mathias.johansson@ricoh.se, 0722-19 9367 för mer information.

Kläder & Skor Läs mer >>

Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor med ca 80 Scorettbutiker över hela Sverige. Huvudkontoret ligger på västkusten i skostaden Varberg. Här arbetar vi med att utveckla nya produkter, men även att ständigt följa trender och till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet till bra priser. Scorett erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken och vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Välkommen till Scorett, en kedja med mode och kvalitet i fokus

Erbjudanden från partner

20%

Kampanj på utvalda herrskor
Just nu har vi 20% på utvalda herrskor online. Ange kampanjkoden VF2016 i kassan! Shoppa skorna här http://bit.ly/1SImcYm

20%

Kampanj på utvalda damskor
Just nu har vi 20% på utvalda damskor online. Ange kampanjkoden VF2016 i kassan! Shoppa skorna här http://bit.ly/24itz3r

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

SEB

Industri & Transport Läs mer >>

Hög kvalitet, hög komfort och enkelhet är viktigt för oss. Vi vill att det ska vara lätt för dig att resa. Att du som vår resenär mår bra under färden och är utvilad vid ankomst. Att resa med oss är smidigt och trivsamt. Våra bussar är av högsta standard och våra chaufförer kör lugnt och säkert.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Stavdal är en nytänkande maskinuthyrare med människa & maskin i fokus. Våra maskiner komplettera människans kompetens och skapar förutsättning för kunden att utföra sitt arbete på bästa sätt. Som helhetsleverantör är det vår uppgift att skapa perfekta arbetsplatser för våra kunder, serverat med vår personliga service. Det spelar ingen roll om det rör sig om en komplett maskinpark, en utbildning eller en enkel skruvdragare. Vi hjälper dig hitta rätt, det kallar vi Människan & Maskinen.

Studentstäd Nordic AB

Industri & Transport Läs mer >>

Enkelt uttryckt är vi en funktionsleverantör som utvecklar avancerade systemlösningar för industrin. Bakom den beskrivningen finns också en själ som inrymmer passionen att alltid söka nya lösningar och nya vägar för att ge kunden det bästa. Med rätt teknisk kompetens och affärsfokus levererar vi tjänster och produkter som ökar kundernas konkurrenskraft.

Resor & Hotell Läs mer >>

Vare sig det gäller affärsresor, mässresor, logilösningar eller möten och konferenser ser våra experter till att allt fungerar smärtfritt och anpassat efter era önskemål och behov. Tack vare en lång branscherfarenhet och expertkompetens hanterar vi allt ert företag kan behöva inom resor och möten.

Truckpoolen Göteborg AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Wallenstam AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vi är vad vi heter, det vill säga experter på allt inom kyl- och värmeutrustning om det så gäller komfortkyla, värmepumpar eller butikskyla. För oss är alltid kunden i centrum och vi vill vara den entreprenör som ni helst vill anlita. Ta en titt på vad vi kan göra och tveka inte att ta kontakt med oss. För dig som vill ha en säker drift samt extra snabb service kan teckna ett serviceavtal med oss, kontakta oss för att få ett kostnadsförslag.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om cirka 22 miljarder SEK och cirka 4 800 anställda.

Aranäs projekt AB

Assemblin El AB

Bergstrands Kafferosteri AB

Kläder & Skor Läs mer >>

Blåkläder utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Vi säljer våra produkter på en internationell marknad via återförsäljare eller via direktavtal med större företag.

Företagstjänster Läs mer >>

Att sätta kvaliteten främst har alltid varit det viktigaste oavsett typen av uppdrag. Vi har specialiserat oss på att arbeta med olika typer av saneringar och letar alltid nya lösningar för att ligga i framkant i vår bransch utveckling. I dag har vi verksamhet i hela södra Sverige och arbetar med många av de största fastighetsägarna. Att komma till vart vi som företag är idag är ett bevis på att vårt arbete med kvalitet vinner i längden.

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

BILFÖRSÄLJNING På Bra Bil i Göteborg finner du alltid de senaste Volvo samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll, vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Erbjudanden från partner

695:-/vecka

Bra Bil Landvetter flygplats
Vår nya anläggning är fantastisk. Vi erbjuder dig och din bil en komplett uppsättning tjänster när du är på resande fot. Klicka för att läsa mer.
Ord pris. 240:-/dygn kr

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Välkommen till en bank som har som mål att du ska nå dina. Enkelheten och transparensen gör att du som kund alltid vet vad du får och att vi ständigt förbättrar våra erbjudanden till dig.

Industri & Transport Läs mer >>

DFDS transportnätverk förenar frakt- och passagerartjänster och levererar täta, pålitliga transporttjänster till transport- och speditionsföretag. Vi utvecklar och levererar även industriella logistiklösningar i nära samarbete med tillverkare av tunga industrivaror. För passagerare erbjuder vi fantastiska upplevelser på sjön såväl som transporttjänster för passagerare som reser med bil och vill ta sig runt i Europa och Skandinavien.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vår verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Reklam & PR Läs mer >>

Våra kunder är skyltmakare, utställningsbyggare, dekoratörer, alla producenter av visuell kommunikation. Folie & Papper har huvudkontor, lager och showroom i Sisjöns Industriområde i Askim. Där sker i regel våra utbildningar och från Göteborg levererar vi din order alltid samma dag som ni beställer. Vi erbjuder leverans samma dag som order från Göteborg av förbrukningsmaterial och utrustning som används till den produktionen.

Erbjudanden från partner

Billigt!

Skyltar, ramar och tillbehör!
Välj gatuskyltar, väggramar, skyltsystem och tillbehör från Europas största sortiment. 3-5 dagars leveranstid på standardprodukter utan media.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Our long and deep experience in dentistry, along with the growing demand for quality training, are the main factors behind our decision to establish the Swedish Academy for Advanced Clinical Dentistry.

Industri & Transport Läs mer >>

Vår största tjänst vi utför är kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Sedan 2013 upprättar vi även ritningar i CAD samt bygger apparatskåp för styr- och regleranläggningar.

Industri & Transport Läs mer >>

Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i koncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valvrum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem för banker, detaljhandel, värdetransporter, tillträdeskontroll, offentliga och kommersiella byggnader samt industriella byggnader och andra platser med krav på hög säkerhet.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vi kan omforma din byggtanke till verklighet. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen kunskap om byggverksamhet. Med oss får du en erfaren och ansvarstagande byggare och entreprenör som hjälper dig hela vägen från planering till produktion. Ombyggnad, tillbyggnad, renovering eller nyproduktion – du kan med förtroende vända dig till oss.

Jan Håkansson Byggplanering AB är ett familjeföretag som varit verksamt på Göteborgs bostads- och byggmarknad sedan 1973.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

"Vi skall med butiken som bas leverera ett brett sortiment järnartiklar till krävande proffskunder, såsom hantverkare inom bygg, service o fastighetsskötsel. Med service, kunskap och leveranssäkerhet i fokus vill vi bidra till att öka våra kunders konkurrensförmåga och effektivitet."

Företagstjänster IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Jetshop är den självklara kunskaps- och teknikpartnern för framgångsrik e-handel. Vi utvecklar Nordens ledande e-handelssystem Jetshop Commerce. Jetshop erbjuder en helhetslösning med bland annat skalbara e-handelssystem för mid-size företag, strategisk rådgivning, konsultverksamhet samt tjänster inom digital marknadsföring och vi arbetar med några av Sveriges främsta varumärken.

Erbjudanden från partner

Gratis

E-handelsrådgivning
Ett förutsättningslöst möte med tips, råd och rekommendationer för framgångsrik e-handel.

Industri & Transport Läs mer >>

Jula AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Våra kunder är våra partners och står alltid i centrum. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer med kvalitet och miljöarbete som framstående säljargument. Vi utför allt ifrån ådring och marmorering till traditionellt byggnadsmåleri. Till Ert förfogande finns drygt ett 30-tal målare. Vi är medlem i Målarmästarnas Riksförbund vilket borgar för kvalitét med garanti.

Leröy Allt i fisk AB

Företagstjänster Läs mer >>

Nya fräscha lokaler, en butik öppen för alla, nytt affärssystem, ny webshop och en ny lättnavigerad hemsida ska bidra till att ge Magnusson & Freij ett mer servicevänligt och personligt ansikte mot kunderna. - Det är viktigt för oss att vidga vår roll och vårt erbjudande mot kunderna. Många har sett oss enbart som leverantörer av förbrukningsartiklar men vår långa erfarenhet har gett oss ett unikt kunskapskapital som vi också kan erbjuda.

Kläder & Skor Läs mer >>

Mercus är en fullvärdig partner av funktionella yrkeskläder och skor på den svenska marknaden. Vi ingår i börsnoterade B&B TOOLS AB. Vår ambition är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Vi förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden.

Mölnlycke Holding AB

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Vi erbjuder lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

Erbjudanden från partner

145kr

Erbjudande på MultiCopy
Passa på och fyll upp ert lager!
Ta del av vårt sommarerbjudande:
145kr/låda vid köp av minst 6 lådor
1 pall 6700kr
Fraktfritt!
Ord pris. 182 kr

199 kr

Vill ni Spara Tid & Pengar?
Konvertera dina pappersdokument till redigerbara och sökbara dokument. Nu kan du enkelt söka efter "just "det dokumentet.

Ord pris. 399 kr

Resor & Hotell Läs mer >>

Välkommen till Öijared – en egen värld På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sverige största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

Erbjudanden från partner

995

Golfpaket
Del i dubbelrum inkl. frukost och ett spel på valfri bana. Gäller med ankomst vardagar, må-to. Ord pris. 1295 kr

50%

Greenfee 50%
Golfsäsongen fortsätter! Passa på att spela på någon av våra tre 18-hålsbanor för halva priset! Gäller vardagar.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Pålab är ett 14 år gammalt , privatägt företag som arbetar med pålning, spontning och grundförstärkning över hela Norden. Utöver detta erbjuder vi också tjänster och utrustning för grundvattensänkning, jordspikning och tätning av betongkonstruktioner.

Företagstjänster Industri & Transport Läs mer >>

Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

Industri & Transport Läs mer >>

Välkommen till den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag. Renova AB arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner.

Erbjudanden från partner

Gå 2 betala för 1
Öka din och dina medarbetares kompetens och förståelse för viktiga miljöfrågor.

RGS 90 Sverige AB

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Vi servar kunder inom skola, vård, olika förvaltningar och företag. Vårt nära samarbete med M.S.O. ABger oss en unik möjlighet att ge er som kund den helhetslösning som ni förtjänar. På S.O EL AB ser vi ständigt till att vår personal ligger i framkant vad gäller nya regler och bestämmelser, men även ny teknik.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Safetytech AB är ett företag med fokusering på att skapa trygghet för sina kunder. Vi levererar systemlösningar och produkter inom Brandlarm, Utrymningslarm, Inbrottslarm, Överfallslarm, Kameraövervakning, Nödbelysning. Vi utför allt från projektering till färdiga installationer. Vi är distributör samt systemleverantör för Honeywell Life Safetys produkter, ELTEK samt Hedengren Security, PRODEX. Kontakta oss gärna för mer info

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. För anställda med avtalspension kan vi erbjuda rådgivning med mycket hög kvalitet i form av iRåd som är en webbaserad rådgivningstjänst kompletterad med rådgivningsmöten i grupp. Inom sakförsäkring har vi under åren samlat några av branschens ledande förmedlare. Vi satsar stort på finansiell analys av försäkringsbolag, försäkringsvillkor och kunders skador.

Steni Sverige AB

Svenska Hus Service AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

The Dubliner Pub & Restaurang AB

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Genom att bidra med insiktsfulla råd och ta totalt ansvar för affärskritisk IT är vi din givna driftpartner! Med vår kunskap, teknik och erfarenhet skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi är tillräckligt stora för att ligga i framkant, men samtidigt inte större än att vi har personliga relationer med våra kunder. Vi lyssnar på dig och vill utvecklas tillsammans.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Tuveon AB

Unique Pyrotechnic i Götene AB

Vätterledens Invest AB

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Med ​Volvias försäkring får du ett tryggt bilägande. Volvia är det enda bolaget som kan garantera att din bil blir reparerad med Volvo Original™ och att alla reparationer utförs hos auktoriserade Volvoverkstäder.

Industri & Transport Läs mer >>

V-TAB AB

Wicote Entreprenad AB

Åbro Bryggeri AB

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Accure develops and supports Accure Application Suite and a3 Suite 24/7 from our development & support center in Gothenburg, Sweden. We also provide consultancy services and direct service for Infor within EMEA. Intelligent Document Management The right information, to the correct receiver in the correct format, just in time. With full control from document creation to delivery, during the complete life time of the document.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

AG Entreprenad AB är ett företag som varit verksamma inom El-, VA, Anläggnings- och Teleentreprenader sedan 1969. Vi strävar efter att bli mer kompletta inom våra entreprenader samt att erbjuda "konceptlösningar", där vi även i utförandeentreprenader utför arbetsuppgifter som egentligen ingår i t.ex. totalentreprenad.

Reklam & PR Läs mer >>

Vi gör fordonsdekor, glasdekor, sol- och säkerhetsfilm, vepor och banderoller.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Åke Ekstrand Byggnads AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vår vision är att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med ett helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Grundarnas mångåriga erfarenhet av ledande befattningar inom anläggnings- och kabelbranschen ger akea en stark och solid grund att stå på och på så sätt skapa en god och trygg relation till dig som beställare.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Åkeredshallen Livs AB

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi är ett lokalt företag i Kungsbacka som förvaltar lokaler och lägenheter i Kungsbacka och Göteborg. Alania förvaltning AB har förvaltat fastigheter sedan 1968.

Jobb & Utbildning Läs mer >>

Det är inte alltid så lätt att vara chef. Utmanande, energitjuvande och tålamodsprövande. Och får du egentligen ha roligt på jobbet? Som chef? Alliator erbjuder ledarskapsprogram med individuell coaching, påbyggnadskurser och workshops. Vårt mål är att du ska utvecklas till en bra ledare. En ledare som engagerar sina medarbetare, lyckas med sina mål och som mår riktigt, riktigt bra.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Älmby Väst AB

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Vi är en ledande aktör i Norden, med målet att inom kort bli störst i Europa. Vi har en unik kompetens med omfattande kunskaper och lång erfarenhet inom kredit- och kravhanteringsområdet.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Asivo utvecklar IT-produkter och processer åt nytänkande företag och organisationer genom att leverera tjänster och Webbaserade IT-system. Kundrelationen baseras på ett långsiktigt och nära förhållande till kunden.

Industri & Transport Läs mer >>

Fisktransporter. Skåpbilar och dragbilar samt termotransporter.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Företaget BAES startade 2003 och är idag ett företag som sysslar med försäljning och marknadsföring och är väl etablerat i både Sverige, Tyskland inom sportmarketing. Företagets huvudkontor ligger i Skövde och vi har även försäljningskontor i Göteborg samt ett dotterbolag i Berlin

Industri & Transport Läs mer >>

Vi kör styckegods för Schenker i Storgöteborg och i Boråsområdet.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

​​​​​​​Vår affärsidé är att utveckla byggnader och mark ​​​​​​till ​​​​​​​moderna bostäder och kontor. Vi ser en utmaning att utveckla mark för samhällets alla behov: att bygga hela bokedjan. Från förskolor och studentboende till seniorboende med bred mångfald. Där är vårt intressebolag Bo Aktivt i Sverige AB och vår samverkan med Olivia koncernen – tjänster inom vård och omsorg – bra exempel.

Industri & Transport Läs mer >>

Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och sysslar med både transporter, logistik, lager samt tullhantering. Blondie Logistic AB är certifierat enligt ISO 9001-2008 kvalitet, ISO 14001-2004 miljö samt trafikcertifierade enligt Sveriges Åkeriföretags standard.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi är ett familjeföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 45 år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Sammanlagt har vi ca 1 500 bostadslägenheter plus en hotell- och kontorsfastighet.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Brandel Invest & Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen. Bolaget skall bedriva direkt eller via intressebolag hotel- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

BROR JOHANSSON & Co är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi äger och förvaltar våra fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Genom en nära dialog med våra hyresgäster erbjuder vi en trivsam och trygg boendemiljö i attraktiva områden.

Hälsa & Skönhet Läs mer >>

We want to be recognised as a leader in Wound Care and related Vascular Diseases and a leading player in non-invasive Orthopaedics – connecting our broad portfolio with strong technological competencies. We aim at providing relevant integrated therapy solutions to providers and payors that make a difference to patients’ lives.

Byggfokus Entreprenad AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Byggnads AB Calpe är ett byggnadsbolag som startades 1968 i Göteborg och ligger nu i Högsbo industriområde. Vi är byggnadsbolaget du ska höra av dig till ifall du vill bygga till, bygga om eller bygga nytt, vi utför även fastighetsservice som exempelvis snöskottning.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

CASE Kapitalförvaltning AB är ett fristående kapitalförvaltningsbolag som erbjuder fondförvaltning samt förmögenhetsförvaltning. Grundades 2004 av bl.a. Stefan Edberg och 2015 kom Nicklas Lidström in som ägare och kund. Förvaltar idag fonderna, Safe Play och Fair Play. Kontor i Göteborg, Stockholm, Båstad o Växjö.

Industri & Transport Läs mer >>

CellMark recognizes the increasing need for networking and guidance in today’s dynamic, rapidly changing business environment. We cultivate our global infrastructure and partner network to develop valuable business and supply chain service solutions. For decades, we provided this service for the global paper industry. Now, we have added chemicals and metals to our portfolio (formerly Alcan International Network) and look forward to working with new and existing partners in this segment

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

Nu kan du som reser ifrån Landvetter flygplats ta del av vårt helt unika koncept. CMS Group erbjuder dig en komplett uppsättning tjänster för dig och din bil när du är på resa. Medan du är bortrest kan vi lösa tvätt, rekonditionering, glasreparationer, hjulskifte och service. Ja du läste rätt, som en helauktoriserad Volvo verkstad kan vi erbjuda årlig service, garantiarbeten och reparationer. Vi tar hand om din bil när du är på resa. Välkommen!

Erbjudanden från partner

150 kr

Biltvätt Landvetter Airport
Vi tvättar bilens medan du är bortrest. Ring och boka på 031-350 10 62 - ange CMS VIP. Ring: 031-350 10 62 Ord pris. 295 kr

3499

Rekond & Lackskyddsförsegling
Vi tvättar bilens medan du är bortrest. Ring och boka på 031-350 10 62
ange -CMS VIP
Ord pris. 4950kr
Ord pris. 4950 kr

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Våra verksamhetsområden är mark entreprenad, rivningar, transport, kretslopp hantering samt maskinförmedling. Vårat huvudmål är tillfredsställda kunder, detta har vi uppnått genom att ha en rak och tydlig kommunikation som möjliggör optimala lösningar för kunden.

Företagstjänster Läs mer >>

Montering och demontering av mässor samt evenemang

Industri & Transport Läs mer >>

Consilium develops and markets high-quality products and systems for safety, navigation and automation. Our products protect people, the environment and material values. Our vision is for Consilium to be the customer’s choice when safety matters. Consilium is a renowned global supplier with large market shares in selected segments. One in every two large vessels in the world has a Consilium product on board.

Reklam & PR Sport & Fritid Läs mer >>

Welcome to CP+B Scandinavia. With top class brains in Göteborg, Stockholm and Copenhagen we are an integrated full-service agency with one clear mission; to spark conversation about your brand. Let´s unleash the elephant in the room!

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Deloitte erbjuder revision, ekonomitjänster samt skatte- och affärsrådgivning i Göteborg med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och rådgivning vid köp eller försäljning av företag.

Industri & Transport Läs mer >>

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar.

Hushållsnära tjänster Läs mer >>

Vi erbjuder klädservice av högsta kvalitet till ett bra pris. Vår önskan är att våra kunder skall få mer tid över till roligare saker. Lunchrasten skall spenderas lugnt, och helgen med familj eller vänner. Låt oss ta hand om dina kläder, skor, skrädderi och hushållsnära tjänster.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Electrolux Home startade 1995, har cirka 60 butiker över hela Sverige samt e-handel. Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter.

Företagstjänster Läs mer >>

Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av vår omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Vi är ett installationsföretag inom EL som utför all typ av installationer inom el-tele-data. Med våra 50st medarnetare finns vi i Göteborg och Stockholm Vi utför total/utförande entreprenader, Eventuella frågor så besvarar vi gärna dessa. Kontakta Lasse Johnsson i Gbg 0705-406180

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi förvaltar bostadsfastigheter i Göteborg, Helsingborg, Alingsås och en mindre fastighet i Lysekil samt lokaler i Göteborg, Alingsås, Kungälv och Helsingborg.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Ferm & Persson AB är ett glasmästeriföretag med egen tillverkning och försäljning av metallpartier och inredning. Vi har ett femtiotal anställda. Vi erbjuder alla förekommande glasmästeriarbeten samt leverans och montering med egna montörer av dörrar, fönster, fasadpartier och inredningar i glas och metall med tillhörande servicearbete. Få om ens något företag i branschen har utmärkt sig för så gedigen hantverkstradition och innovationsförmåga.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Festlokal, festvåning och konferenslokal upp till 230 gäster. Vi arrangerar bröllop, företagsfester, disputation, julbord, konferens, dop, minnesstund, studentbal, temafester, firmafester m.m. Med kärlek och omsorg ordnar vi maten till både företag och privatpersoner. Vi har även catering för alla tillfällen.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi vänder oss till dig som har behov av att renovera eller bygga om - och fäster stor vikt vid kvalitet och perfektion in i minsta detalj. Vi samarbetar med ett antal noga utvalda partners inom byggnation, el, vvs, besiktning och fastighetsjuridik. Det gör att vi kan erbjuda ett helhetsåtagande vid renovering och ombyggnation, samt vid försäljning eller omvandling till bostadsrätter.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Vi är en liten saluhall med fokus på kvalite', matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer. Här finner allt inom kött, Chark, ost, delikatesser och färdigmat

Hälsa & Skönhet Läs mer >>

Frölundaortopeden är specialister i ortopedi med lång erfarenhet av diagnostik, utredningar och behandling av ortopediska skador och sjukdomar. Vi har stor kunskap och erfarenhet av idrottsskador och deras behandling. Arbetet sker alltid med patienten i fokus och utvärderas kontinuerligt för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda. Personalens fortbildas löpande för att kunna erbjuda moderna utredningar och behandlingar av högsta kvalitet.

Industri & Transport Läs mer >>

Vi arbetar idag inom de mer kvalificerade delarna av transportsektorn; thermo & distribution, anläggning & renhållning, tung- & specialtransporter, samt flytt- & magasineringstjänster. Även om vår bas är Västsverige (Västra Götalands Län och Halland), arbetar vi över hela Sverige och åtar oss även internationella uppdrag. Vi är ett av Västsveriges starkaste transportföretag med ungefär 400 kvalificerade personer och 350 moderna fordon redo att lösa ditt uppdrag.

Industri & Transport Läs mer >>

Gisslén Trafik & Logistik AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Backa Byggmontage AB är specialiserade på akustiklösningar inom undertak och akustiktak för ljudabsorbering- och bullerdämpning i offentliga och privata miljöer.

Reklam & PR Läs mer >>

Välkommen till Hajon - Presentreklam, profilkläder och SPA. Hos oss finner du ett stort utbud av allt från isskrapor, flaggor, godis, heminredning från välkända varumärken och mycket mer! Vi brinner för att hitta rätt profilering för ditt företag. Med över 20 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi dig tips, råd och inspiration för att på bästa sätt lyfta fram ditt varumärke!

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

HALFEN som har sitt företagssäte i Langenfield, Tyskland, är är ett av de ledande internationella företagen inom följande områden: • Förankringssystem • Armeringssystem • Montagesystem • Fasadinfästning • Transportankarsystem • Dragstångsystem

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Hasseco AB

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Rörelsedrivande investeringsföretag Holtback Group är ett rörelsedrivande investeringsföretag som primärt investerar i mindre och medelstora svenska företag. Vi erbjuder professionella processer och söker företag som kännetecknas av starka marknadspositioner och god tillväxtpotential i närtid. Genom ett aktivt ägande och stark ledning arbetar vi med att skapa uthålligt växande, lönsamma och välskötta företag.

Industri & Transport Läs mer >>

Imatech Marin & Industri AB är ett teknikdrivande företag inom segmenten Industri, Yrkessjöfart och Marin Fritid som erbjuder marknaden teknisk support, utbildning och kostnadseffektiva applikationslösningar vid försäljning av motorer och reservdelar.

Företagstjänster Reklam & PR Läs mer >>

Vi erbjuder kompletta monteringslösningar av utomhusreklam. IVAB är ett familjeföretag som sedan starten i Göteborg 1985 har växt till att bli ett av Sveriges största företag inom reklammontering. Idag ägs och drivs IVAB av syskonen Jonas och Linda som tillsammans med sin personal har ett stort engagemang för att leverera en bra produkt till alla kunder.

Inpension Asset Management AB

Inwido Försäljnings AB

Företagstjänster Läs mer >>

Med tydliga och effektiva processer, erfarna och utvalda konsulter erbjuder Jerrie tjänster inom rekrytering. Vi är bäst på att tillsätta specialister och arbetar inom utvalda yrkesområden (ekonomi, sälj & marknad, inköp & logistik, HR och IT). Och framförallt bemöter vi alla kandidater som om de vore vår största kund. För det är ju så, att rekryteringsföretaget du anlitar blir en sorts representant för ditt företag. Alla företag i branschen har likartade verktyg, skillnaden är hur de används.

Företagstjänster Läs mer >>

JOBmeal är det gemensamma namnet på 19 privatägda företag i samverkan. Tillsammans är vi etablerade på 26 orter och utgör den största svenskägda företagsgruppen i Sverige inom Vending-branchen. Tjänster och service via automatlösningar. Vår idé är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, en kaka därtill, ett glas kallt friskt vatten, kylda drycker m.m. på kontor, offentliga arbetsplatser, industrier, sjukhus, högskolor.

Erbjudanden från partner

89

Frölundakaffe, malet & bönor.
"Lagets målsättning är att vinna SM-guld även i år"

100 % Arabicabönor.
"Extra fylligt kaffe med härlig intensiv arom" .
Ord pris. 109 kr

Restaurang & Mat Läs mer >>

Vi på Johan i Hallen förser restauranger över hela Sverige med kvalitetskött, charkuterier, vilt och fågel. Blir du nyfiken på något – slå en signal! Testa även vår webshop för privatkunder, fri frakt hem till dörren!

Erbjudanden från partner

100 kr

Grillsäsongen är här!
Bästa köttet i Göteborg! 100 kr i rabatt vid köp över 500 kr. Ange: "Kallskuret" i orderkommentar. Fri frakt! webshop.johanihallen.se

Industri & Transport Läs mer >>

John Fredrik är en fullsortimentsgrossist för den västsvenska VVS-marknaden. Vårt lagerförda sortiment är anpassat efter den professionella VVS-installatörens krav på bredd och djup. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter för installatörens behov. I egenskap av grossist sker vår försäljning endast till auktoriserade VVS-företag.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Välkommen till Jörlanda Takservice AB! Vi är verksamma inom branschen takarbeten. Kontakta oss för mer information.

JP Måleri i Göteborg AB

Industri & Transport Läs mer >>

Med åren har vi blivit något av specialister på anläggning och entreprenad. Under dessa 49 år har verksamheten ständigt vuxit och utvecklats: Marksanering Anläggning Krossning Skötsel Harpad jord Rivning Stängsel Trädgårdsskötsel

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Kennet Axemark AB

Industri & Transport Läs mer >>

Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Knauf Danogips utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer framför allt produkter och system för rumsavskiljning, baserat på materialet gips – ett starkt, modernt, formstabilt, obrännbart naturmaterial med goda ljudisolerande egenskaper. Egenskaper som i dagens och framtidens byggande är viktiga.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Kollberg & Hansson Förvaltnings AB grundades 2010 och är ett västsvenskt fastighetsbolag som äger och utvecklar fastigheter. Verksamheten är i första hand inriktad på byggnation, förädling och förvaltning. Vår affärsidé är att förse hyresmarknaden med attraktiva fastigheter för boende och näringsidkare i Västsverige. Långsiktighet och kvalitet är nyckelord.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi på Swedbank Företagsförmedling är specialister på köp och försäljning av ägarledda företag och kommersiella fastigheter. Med ett sextiotal mäklare från norr till söder ser vi till att säljare och köpare finner varandra över hela landet.

Ett år efter att den första T-Forden tillverkades startade Josef Kramér en av landets första trafikskolor i Göteborg. Idag arbetar 13 välutbildade trafiklärare på skolan. Alla jobbar för att du ska få den bästa utbildningen fram till ditt mål. Kramérs Trafikskola är medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR).

Erbjudanden från partner

Mc-intensivvecka i Göteborg
Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg? Det finns platser kvar på vår populära intensivutbildning i vår och sommar.

Bil eller släp-körkort?
Kör en testlektion för bil eller tungt-släp för halva ordinarie priset. Erbjudandet gäller max en gång per ny elev. Uppge rabattkod "FHC"

Kungälvs Rörläggeri AB

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

VÄLKOMMEN TILL LANTEAM. Hos oss får du IT och infrastruktur med kunskap, känsla och kommunikation. Just nu växer LanTeam tillsammans med duktiga medarbetare och nya och befintliga kunder. Vi kan leverera produkter och lösningar. I molnet och på marken, med hjälp av våra konsulter. Du är varmt välkommen att följa med oss på vår resa. Som kollega, leverantör eller som kund.

Industri & Transport Läs mer >>

Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Det var när vi kom i kontakt med den engelska lifttillverkaren Nifty Lift som vi bestämde oss för att starta vårt företag. Nifty Lift är inte som andra liftföretag; de använder avancerade konstruktionsprogram från Formel 1-industrin, så att liftarna blir extremt lätta men ändå mycket hållbara.

Industri & Transport Läs mer >>

Lindmarks Åkeri AB är ett företag med bred kompetens inom mark- och anläggningsarbete samt transporter. Våra kunder på marksidan är såväl byggbolag som större markentreprenörer och privatpersoner. Grundarbeten, VA-arbeten, dränering, planering och trädgårdsanläggning är exempel på vad vi utför. Vi tillverkar även jord åt Hasselfors Garden samt har försäljning av deras jordprodukter.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

LIPCO AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Mikab i Göteborg AB

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Millistream is a provider of market data specialized in feed and web solutions.

Mjuk Biltvätt Sverige AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Fler än 3,5 miljoner svenskar väljer varje vecka att lyssna på någon av våra stationer via radion, mobilen eller webben. För oss är radio mer än musik. Radio är känslor och underhållning - en perfekt miljö att påverka dina kunder.

Industri & Transport Läs mer >>

Svenska Neoplan är generalimportör av MAN och Neoplan bussar i Sverige. Vi har ett brett sortiment av både turist och stadsbussar

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Vill du ha en kunnig, engagerad och långsiktig partner för IT-driften på ditt företag? Det får du med oss och vår hostade IT-miljö – Business Hosting.

Erbjudanden från partner

Middag?

Får vi bjuda Dig på middag?
Låt oss bjuda dig på Restaurang Vivaldi och samtidigt lyssna på Era utmaningar inom IT & Dokumenthantering. Ring Pelle på 0708-147090.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

BAB Rörtryckning AB arbetar med schaktfri anläggning. Vi utför allt ifrån mindre arbeten till fullt kompletta entreprenader. Vi erbjuder våra kunder ett stort kunnande, lång erfarenhet och mycket kompetent personal inom våra olika grenar. Det finns alltid en schaktfri lösning på problemet!

Nordic Wellness

Hälsa & Skönhet Läs mer >>

Novo Genetix AB levererar DNA analyser inom vikt och hälsa utanför sjukvården. Genom samarbetet med det ledande laboratoriet inom området kan vi leverera genanalyser direkt till privatpersoner. Vi vill ge personen möjlighet att gå ner i vikt och äta hälsosamt efter personens genprofil. Att maten vi äter styr hur vi mår är nog de flesta medvetna om, men vi vet inte vad som styr på vem. Nu kan du få veta genom ett DNA test hos oss.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Olle Bohlin startade företaget Svenska Ekonomibyggen AB 1971. Detta företaget var framförallt inriktiktad på att rusta upp villor runt om i Göteborg. Efter några år ändrade företaget inriktning och man koncentrerade sig istället på att bygga om och förvalta fastigheter med lägenheter.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Opalen FastighetsFörvaltning AB är ett mindre bolag inom fastighetsförvaltning som huvudsakligen verkar i Göteborgsområdet. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi på Opalen består av ett väl etablerat team om 17 medarbetare.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Park Lane - Göteborgs bästa krogshow och hårdast arbetande nattklubb. Ett nöjespalats längst upp på Avenyn.

Industri & Transport Läs mer >>

Power House is in the business of reliability. Offering both marine and industrial power solutions, we only represent reliable and recognized brands that meet your demands on global after-sales support, quality and reliability.

Industri & Transport Läs mer >>

Vi erbjuder tjänster inom bl a bygg, mögelsanering, rivning, markläggningar, klinkerarbeten, målning mm. Vi har även flertalet entreprenadmaskiner till vår hjälp.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen Sälj kakor, knäckebröd och godis!

Industri & Transport Läs mer >>

METAL HEAT TREATMENT SERVICES

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Prodoc är en ledande aktör på marknaden för informations- och kommunikationsteknik

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport Läs mer >>

Proglas utför alla typer av glasarbeten inom bilglas, planglas, spegelglas, fönster, entreprenader/metallarbeten, uterum, solskydd/jalusier,glasräcken samt traditionella glasmästeriarbeten. Totalt är vi ett 40-tal anställda. Vår ambition är att växa och etablera oss på fler orter för att ytterligare säkerställa tillgänglighet för våra kunder och att stärka vårt koncept.

Erbjudanden från partner

200:-

Bilglas
Vi lämnar 200:- i rabatt när du byter din vindruta hos oss.
ange FHC2017bilglas.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Qbicon Fastigheter & Förvaltning AB

IT, Media & Elektronik Läs mer >>

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genom föra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Restaurang & Mat Läs mer >>

Restaurang Frölundaborg

Restaurang & Mat Läs mer >>

Välkommen till en genuin engelsk pub i centrala Göteborg. Vi har över 100 olika ölsorter och fler än 450 whiskeysorter i vårt sortiment. På menyn hittar du såväl internationella rätter som svensk husmanskost.

Företagstjänster Hem & Fastigheter Läs mer >>

Att flytta en verksamhet är en komplex process och det första man bör inse är att ingen begär att ledningen skall kunna genomföra hela processen själv, samtidigt som den ordinarie verksamheten skall drivas. Det är vår viktigaste roll som konsulter: Att avlasta er så att ni kan fokusera på leveransen.

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Vi gissar att du är på jakt efter en markis. I så fall har du kommit helt rätt. Första steget till en ny markis är nämligen att välja väv. Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier.

Säve Hyrmaskiner Sverige AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

SBX Group - Xtended är en helhetsleverantör av det personliga mötet. Allt från idé, kommunikationsstrategi och koncept till genomförande. - Silverbullet producerar reklamfilmer, redaktionell content och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. - Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster.

Industri & Transport Läs mer >>

Silanders Grafiska AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

Sjögren Projekt & Byggledning AB

Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje Läs mer >>

M/S Trubaduren ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. Endast 5 min från Göteborgs Centralstation. Hon är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

Ekonomi & Juridik Läs mer >>

Skattehuset är ett fristående utbildnings- och informationsföretag. Varje år deltar tusentals revisorer, redovisningskonsulter och skattekonsulter på våra skatteutbildningar både inom Sverige och utomlands för att stärka sin yrkesroll. Skattehuset har dessutom med sina skatteexperter många års praktisk erfarenhet av kommunikation med myndigheter och domstolar. Varmt välkommen du också till Skattehuset.

Erbjudanden från partner

3.590 kr

Aktuella skatteregler
Viktig information till företagare den 18 januari 2018 i Scandinavium.
Läs mer på vår hemsida
Ord pris. 3.990 kr kr

Hem & Fastigheter Läs mer >>

Skeppsviken arbetar med fastighetsförvaltning och projektutveckling. Verksamheten utgår från Skövde och Göteborg men verkar i hela Västsverige. Vi hyr idag ut och förvaltar ca 20 000 m² egna verksamhetslokaler, mestadels i Skövde. Parallellt förvaltar vi ca 35 000 m² handelsyta och ca 100 lägenheter åt nationella fastighetsägare. Projektutvecklingen sker främst i form av handel, bostäder och fritidsbostäder. Under 2017 påbörjas nyproduktion av ca 120 bostäder.

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

St1 Sverige AB

Sport & Fritid Läs mer >>

Välkommen till Star och en kulinarisk resa genom USA. Ramla in i vår Bowling alley, slå dig ner i vårt Star Steakhouse, upplev mat, inspirerad av vår resa genom USA och varför inte utmana dig själv, dina vänner och familj på The Boardwalk, vår nya nöjesvåning full av aktiveter, vad sägs om The Race Room, Shuffleboard eller Bull Riding? Glöm dock inte att ta igen dig i vår nya lounge och bar, Pit stop är alltid viktigt, även på en Road Trip.

Industri & Transport Läs mer >>

Stena Recycling International AB

Stigs Center Försäljn. AB/Stigs Center Fastighetsförvaltning HB

Industri & Transport Läs mer >>

Swedish Ecology AB

Bil, Båt & Motor Läs mer >>

Swelube är generalagent för MPM Oil, Amalie Oil och Peak Antifreeze i Skandinavien. Swelube AB är en komplett leverantör av smörjmedel, kemikalier, oljedistribution- och verkstadsutrustning till märkes- och allbilsverkstäder, butiker, lastbilsverkstäder, åkerier och entreprenadföretag. Vi arbetar aktivt med miljön och erbjuder våra kunder att bli miljöcertifierade med hjälp av Ragnsells.

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

SweRör J. Borg AB

Sport & Fritid Läs mer >>

Passion, ansvar, mod och gemenskap är den värdegrund Frölunda HC vilar på och det genomsyrar också relationen med våra partners.

TF Fastigheter i Göteborg AB

Restaurang & Mat Läs mer >>

Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! Ett diskret chambre separée för 8 personer där er middag kan kombineras med viktiga samtal. I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 Vi har också möjlighet till kundaktiviteter på vår systerkrog Privata Rum. Matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

Industri & Transport Läs mer >>

Torslanda Entreprenad i Göteborg AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

TRIG AB

Industri & Transport Läs mer >>

TSA Tanker Shipping AB

Sport & Fritid Läs mer >>

Wholesale of clothing and footwear

Resor & Hotell Läs mer >>

Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell, bla framröstat som Sveriges ledande Sparesort 2015 av World Travel Awards. Här finns 230 rum, 32 konferenslokaler, kongresshall, spaavdelning med flera pooler, gym och 53 träningspass/vecka. Hotel Tylösand är även känt för sitt goda kök och har flera restauranger, barer, en nattklubb och Sveriges största konstgalleri.

Erbjudanden från partner

1 495 kr/pers

Kickoff på Hotel Tylösand
Kicka igång det nya året med kollegorna på Sveriges mötesresort Hotel Tylösand. Här finns allt under samma tak med ett läge som inspirerar de flesta.

Varis Måleri AB

Bygg & Byggmaterial Läs mer >>

VästMark är ett anläggningsföretag som är verksamt i Västra Götalandsregionen. Vi utför det mesta inom markarbeten, så som VA- arbeten, infrastruktur, idrottsanläggningar, finplaneringar och grundläggningar. Våra kunder är främst stora fastighetsbolag, byggbolag samt den offentliga sektorn i regionen.

Västputs Fasad AB

Vidal Scandinavia AB

Volvofinans Bank AB

Företagstjänster Läs mer >>

Wallinks strategi är att med nytänkande och kompetens vara en marknads- ledande leverantör och samarbetspartner inom förbrukningsmaterial. Detta baseras på produkter och tjänster av hög kvalitet och av en förmåga att utveckla lösningar som tillfredsställer de krav och behov som våra kunder efterfrågar.

Wallstreet Media AB

Hem & Fastigheter Läs mer >>

World in Property erbjuder kostnadsfria relevanta och djupgående nyheter för fastighetsmarknaden varje dag. Vi genomför fler än 25 konferenser och seminarier per år för både fastighetsägare, utvecklare, entreprenörer, investerare, administratörer inom fastighets- marknaden, juridiska rådgivare och jurister, ingenjörer, arkitekter, yrkesverksamma inom finansiering, fastighetsmäklare samt offentliga och statliga representanter.

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport Läs mer >>

XERVON är en totalleverantör av byggnadsställningar och väderskydd för bygg- och industriprojekt i hela Sverige. Vi har resurser att hyra ut och montera ställningar för såväl komplexa som tidskritiska bygg-, renoverings- och revisionsprojekt och har erfarenhet av arbete under extrema förhållanden. För riktigt stora projekt har vi tillgång till hela XERVON-gruppens materialpool samt ett väl utvecklat samarbete med kvalificerade underentreprenörer.