PARTNERS
Huvudpartner
Club Campus

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Välkommen till Bohus - vi säljer lösningar Över 2000 nöjda företagskunder har redan upptäckt Västsveriges starkaste servicekoncept. Tjänster & produkter som vi erbjuder: Städning, Uthyrning och service av kaffemaskiner, Leverans av fruktkorgar, Uthyrning av växter och krukor, Kontorsmaskiner, Vaktmästeritjänster, Webbshop med kaffe, hygienmaterial och Kontorsmaterial Vårt koncept är unik & fungerar! Vad kan vi göra för er? Hälsningar från oss på Bohus

Huvudpartner
Club Campus

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

Huvudpartner
Club Campus

Sport & Fritid

Läs mer >>

INTERSPORT, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av

Erbjudanden från partner

950:-

Framåt. Tillsammans. Girot kit
Alla älskar känslan när man utmanar sig själv, tar sig ut och tränar, slår sitt personliga rekord. Perfekta kitet från INTERSPORT!

Huvudpartner
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Vi erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 25 000 kronor. Vi är mer intresserade av din framtida betalningsförmåga och därför behöver tidigare betalningsanmärkningar inte vara något hinder för att få lån hos oss.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster Restaurang & Mat

Läs mer >>

På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

Erbjudanden från partner

100 %

Erbjudande vid nykundsmöte
Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

Huvudpartner
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder. Vi erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. Internettjänsterna är gratis. Vår skadejour är öppen dygnets alla timmar 365 dagar om året.

Huvudpartner
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter. Oavsett om det handlar om vägtransport till Storbritannien, Norge eller den europeiska kontinenten eller globala sjö- och flygfrakter. Och inte bara på kontorstid, utan dygnet runt, sju dagar i veckan – vi kallar det 24/7.

Huvudpartner
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

Erbjudanden från partner

Till dig!

Bara för dig!
Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

Huvudpartner
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Nästa generation entreprenadföretag. Vi må vara ett relativt nytt ansikte i branschen, men vår bakgrund och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och kraft som saknar motstycke. Vi bildades 2002 och har sedan dess skapat en spikrak kurva uppåt.

Huvudpartner
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja. Koncernen erbjuder kvalitetssäkrade lösningar till olika branscher och sektorer i samhället.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Vi erbjuder bemanningslösningar inom lager, logistik och industri. Och vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra. Sedan starten 1999 är vi ett av branschens snabbast växande företag och siktar på att bli ledande på våra områden i Sverige. Vi jobbar utifrån tre principer: - Motiverade människor är lönsamma - Vi jobbar långsiktigt - Vi är en del av det lokala samhället

Platina

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Med kunskap om historien bygger vi framtid

Platina

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 9,7 miljarder kronor och cirka 5 900 engagerade medarbetare.

I över 80 år har Bauer tillhandahållit innovativ hockeyutrustning inklusive klubbor, handskar, skydd, hjälmar, skridskor, baslager, väskor och kläder.

Platina
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi är en lokal aktör som driver restaurangerna Knarrholmen, Break Mat & Catering samt Restaurang C i Carlanderska-huset. Vi arbetar med lokala leverantörer och säsongsbetonade råvaror. Kvalitet och hållbarhet är grundläggande för hela vår verksamhet. Vi är stolta över att våra restaurangkoncept täcker in alltifrån frukost, lunch, trevliga middagar och högklassiga events. Allt efter kundens önskemål.

Platina

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Bygg Allt är en totalentreprenad för privatpersoner och företag. Vi tar hand om alla projekt från ax till limpa och ur alla aspekter. Vi gör snickeri, plåtslageri, golv och markarbeten, grund- och betongarbeten, sprutisolering, våtrum och kakel, renoveringar och husprojekt. Med oss gör du livet enklare, för vi löser allt och Bygger Allt! Vi kan hjälpa dig med alla jobb stora som små, med projekthantering så väl som specifika utföranden. Vi har handplockade hantverkare från Polen och vi levererar

Platina

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi är över 110 personer som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi våra uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat. Några av de tjänster vi utför är: Skadebesiktning Avfuktning Rivning Sanering Magasinering Vi jobbar alltid nära våra kunder – som innefattar försäkringsbolag, byggfirmor, fastighetsägare, kommuner och fastighetsförvaltare. Stora som små, alla är välkomna till oss.

Platina
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Fraab AB ingår i en koncern, Frändesjö Group. Fraab erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Göteborg och Västra Sverige. Vi vänder oss till dig som har behov av att renovera eller bygga om din fastighet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privatpersoner som större och mindre fastighetsägare och andra företag. Att anlita Fraab är enkelt och tryggt.

Gipsentreprenad i Väst AB

Experter inom kyl och energiteknik

Platina
Club Campus

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Läs mer >>

Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov, samt tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden.

Platina
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

IIS offers independent inspection services within Sweden and the rest of the world via Intertek’s global network. IIS provides services and information 24 hours a day all year round. IIS performs quantity and quality control inspections of tankers, cargo ships, shore storage tanks, tank trucks and containers in conformance with the international standards of the industry.

Allt startade med en liten hamburgerrestaurang i Kalifornien på 50-talet. Idag serverar vi mer än 60 miljoner människor på mer än 32 000 restauranger i mer än 100 länder varje dag.

Platina

Restaurang & Mat

Läs mer >>

McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb. Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet. KSR&V genomsyrar allt vi gör på våra restauranger - varje dag året runt.

Platina
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Just like most big ideas our idea is simple. Morris Law believes in changing the profession of business law. We believe in making business law comprehensible and useful. In everything we do, we believe in putting our clients’ needs in focus. That’s why we bring transparency, efficiency, excellence and mindfulness to the playground. We are convinced that our simple idea will change the playground of business law – Let’s rethink business law.

Platina
Club Campus

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Plusfastigheters affärsidé är att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom att kombinera Fastighetsutveckling – där försäljning av utvecklade fastigheter skapar resurser för vidare tillväxt – med Fastighetsägande av såväl kommersiella fastigheter som bostäder vilket säkerställer ett kontinuerligt kassaflöde. Drivkraften bakom affärsidén är att bygga en växande verksamhet. På så vis tillfredsställer vi kunders och investerares behov och företaget bidrar till en positiv samhällsutveckling.

Platina

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Allt inom trafikanordningar - när och där det behövs. Ramudden är ett uthyrningsföretag. Vi tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. Vi kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på våra depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.

Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för dig som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns.

Platina
Club Campus

Restaurang & Mat Resor & Hotell

Läs mer >>

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder fördelat på cirka 57 000 hotellrum i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA. Scandic är sedan 2 december 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. Som partner till Frölunda Indians har ni förmånliga rabatter på dessa hotell med bokningskoden: D000042803

Platina
Club Campus

Reklam & PR

Läs mer >>

Silverbullet Film strävar alltid efter att skapa engagemang, driva försäljningen, bygga starka varumärken och berätta historier genom film och innehållsbaserad reklam värd att spridas. Vi producerar reklamfilmer, redaktionellt innehåll och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. Genom att sätta affärsnyttan främst säkerställer vi lyckade och långsiktiga resultat, oavsett om vi producerar en film eller bygger företags närvaro digitalt.

Erbjudanden från partner

Gratis

Vi bjuder på lunch!
Er affär + vårt kreativa tänkande = de bästa idéerna. Ni blir en idé rikare - att göra vad ni vill med. Kanske låta oss producera er nästa kampanj?

Platina
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Soluno BC erbjuder en molnbaserad kommunikationslösning anpassad för bolag av alla storlekar genom ett nationellt nätverk av återförsäljare samt genom egen direktförsäljning.Naturligtvis ansvarar vi för kundernas helhetslösning, vi vill erbjuda detta med stor flexibilitet och valfrihet på ett personligt sätt.Telefonilösningen levereras med samtliga av landets största teleoperatörer.

Erbjudanden från partner

Växel

Framtidens telefonilösning!
Molnbaserad växellösning, mobilt arbetssätt.och du väljer fritt bland landets ledande operatörer. Kontakta oss för mer information.

Platina
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

Erbjudanden från partner

Paket

F1 i Dubai - Vi har platser!
Kombinera er konferens med Formel 1 och spännande aktiviteter till ett förmånligt paketpris.

Guld

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Företaget BAES startade 2003 och är idag ett företag som sysslar med försäljning och marknadsföring och är väl etablerat i både Sverige, Tyskland inom sportmarketing. Företagets huvudkontor ligger i Skövde och vi har även försäljningskontor i Göteborg samt ett dotterbolag i Berlin

Elof Hansson Holding AB

Guld

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

GPBM är uppdelat i två affärsområden; Konsument och Industri. Vi förser konsumentmarknaden med batterier, belysning och brandsäkerhetsprodukter. På industrisidan erbjuder vi kundanpassade högteknologiska energilösningar för industriella applikationer samt batterier, säkerhet och belysning för proffs och MRO (maintenance, repair and operations). GP Batteries och Housegard är koncernens kärnvarumärken.

Guld
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Interbus finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med 30 moderna Interbus turistbussar i alla storlekar och utföranden kan vi genomföra din transport efter alla önskemål. Våra kunder är bland annat kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag, resebyråer, myndigheter, kommuner, skolor samt privatpersoner. Vi hjälper kunderna med kringarrangemang som catering, auktoriserade guider, luncher och andra bokningar samt färjebiljetter m m.

Guld
Club Campus

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Allt vi gör genomsyras av våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Vi kombinerar hög professionalitet med ett varmt bemötande.

Guld
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Hos oss hittar du förbrukningsmaterial eller utrustning för kontor, butik, städ, restaurang, storhushåll, konferens och en lång rad andra verksamheter. Vi har över 7 000 artiklar i vårt sortiment, så vad du än kan tänkas behöva till ditt företag kan det vara värt att kolla med oss först. Och skulle det mot förmodan vara något du saknar, men som vi borde ha – inga problem, det fixar vi!

Guld
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi erbjuder lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

Guld

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Pålab är ett 14 år gammalt , privatägt företag som arbetar med pålning, spontning och grundförstärkning över hela Norden. Utöver detta erbjuder vi också tjänster och utrustning för grundvattensänkning, jordspikning och tätning av betongkonstruktioner.

Guld
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne.

Guld

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi servar kunder inom skola, vård, olika förvaltningar och företag. Vårt nära samarbete med M.S.O. ABger oss en unik möjlighet att ge er som kund den helhetslösning som ni förtjänar. På S.O EL AB ser vi ständigt till att vår personal ligger i framkant vad gäller nya regler och bestämmelser, men även ny teknik.

Guld
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

SEB

Guld
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Swedbank AB

Guld
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

Guld
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Tillmobil är en oberoende mäklare av kommunikationslösningar till företag. Vi har gedigen erfarenhet och kan bistå er med att hitta en optimal lösning både avseende funktion och kostnad. För oss är ingen kund för liten eller stor, vi visar samma engagemang gentemot alla våra kunder.

Truckpoolen Göteborg AB

Veidekke Bostad AB

Wallenstam AB

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Asfalt i Göteborg AB Asfalterar i Göteborg med omnejd. Inget jobb är för litet heller inte för stort, privatperson som företag Vi utför asfalteringsarbeten för: Privatpersoner Bygg och anläggningsföretag Fastighetsbolag Industrier Kommunala bolag Bostadsrätts/samfällighetsförening m.m.

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka

Bergsala AB, arbetar uteslutande med att distribuera och marknadsföra Nintendoprodukter

Silver

Reklam & PR

Läs mer >>

Vi tror på det tryckta budskapet. Och det digitala. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga.

Silver

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Bra mat ska det spraka om. Av värme. Passion. Och smak. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på glödhet lavasten. Låt er väl smaka!

Silver

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

BILFÖRSÄLJNING På Bra Bil i Göteborg finner du alltid de senaste Volvo samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll, vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vår verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Silver

Reklam & PR

Läs mer >>

Brons Media är en oberoende mediabyrå. Vi är experter på mediarådgivning inom samtliga medier. Vi hjälper företag att på effektivaste sätt nå sin målgrupp genom innovativa och datadrivna lösningar. Vi har ett stort engagemang och tycker om att arbeta nära våra kunder.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

City Golv i Göteborg AB är ett golvföretag som startades 1992 och besitter tillsammans med våra anställda killar och tjejer över 100års erfarenhet i golvbranschen. Vi är breda i vår verksamhet och utför egentligen allt inom golv och väggbeklädnader utom kakel och klinker. Vi är anslutna till Golvbranschens Riksorganisation samt anslutna till GVK (golvbranschens våtrumskontroll) City Golv, golvar det mesta!

Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall.

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Välkommen till en bank som har som mål att du ska nå dina. Enkelheten och transparensen gör att du som kund alltid vet vad du får och att vi ständigt förbättrar våra erbjudanden till dig.

DFDS provides logistics and supply chain services via one of Europe's largest integrated shipping and logistics networks

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

DFDS transportnätverk förenar frakt- och passagerartjänster och levererar täta, pålitliga transporttjänster till transport- och speditionsföretag. Vi utvecklar och levererar även industriella logistiklösningar i nära samarbete med tillverkare av tunga industrivaror. För passagerare erbjuder vi fantastiska upplevelser på sjön såväl som transporttjänster för passagerare som reser med bil och vill ta sig runt i Europa och Skandinavien.

Vi på Göstas erbjuder professionella tjänster för truckuthyrning i Göteborg.

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i koncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valvrum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem för banker, detaljhandel, värdetransporter, tillträdeskontroll, offentliga och kommersiella byggnader samt industriella byggnader och andra platser med krav på hög säkerhet.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Holmens Herrekipering är en av Sveriges mest välsorterade affärer för kvalitetskläder. I den 700 kvadratmeter stora butiken hittar du allt från skor till hattar och till din hjälp har du vår kunniga butikspersonal. Bara några meter från ingången kan du ställa bilen på någon av våra avgiftsfria kundparkeringar. Passar inte favoritplagget perfekt har vi skräddare som gör mindre ändringar medan du väntar – kostnadsfritt. Välkommen!

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi kan omforma din byggtanke till verklighet. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen kunskap om byggverksamhet. Med oss får du en erfaren och ansvarstagande byggare och entreprenör som hjälper dig hela vägen från planering till produktion. Ombyggnad, tillbyggnad, renovering eller nyproduktion – du kan med förtroende vända dig till oss.

Silver
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Candidator är ett framgångsrikt IT företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Erbjudanden från partner

iShield

iShield - Säkerhet som tjänst
iShield skyddar din organisation mot dagens moderna virus ex. PostNord Malware virus. Tjänsten appliceras på klienter, DNS och nätverk.

Jan Håkansson Byggplanering AB är ett familjeföretag som varit verksamt på Göteborgs bostads- och byggmarknad sedan 1973.

Guldsmed i centrala Göteborg

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

"Vi skall med butiken som bas leverera ett brett sortiment järnartiklar till krävande proffskunder, såsom hantverkare inom bygg, service o fastighetsskötsel. Med service, kunskap och leveranssäkerhet i fokus vill vi bidra till att öka våra kunders konkurrensförmåga och effektivitet."

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Våra kunder är våra partners och står alltid i centrum. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer med kvalitet och miljöarbete som framstående säljargument. Vi utför allt ifrån ådring och marmorering till traditionellt byggnadsmåleri. Till Ert förfogande finns drygt ett 30-tal målare. Vi är medlem i Målarmästarnas Riksförbund vilket borgar för kvalitét med garanti.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Vårt erbjudande omfattar både nyproduktion och reparation av golv. Vi är idag den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar – allt med samma höga kvalitet.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Välkommen till Mercus Yrkeskläder! Vi säljer arbetskläder och -skor för er inom hantverk, fastighetsservice, transport , industri men även till er som söker en enhetlig klädsel t ex i butik, i säljkåren eller vid en mässa. Vi har även profilkläder- och produkter samt personlig skyddsutrustning. Vi finns med 8 butiker i Sverige och på www.mercus.se. Vi ingår i börsnoterade Momentum Group. Vår målsättning är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam.

Silver

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Matglädje från havet - med högsta kvalité och miljöansvar. Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer – från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter. Vårt mål är att vara initiativtagare till nya mattrender och ifrågasätta gamla invanda mönster som inte passar dagens konsument. Vi eftersträvar matglädje och nytänkande.

Nice Företagsreklam i Göteborg AB

Silver

Företagstjänster Industri & Transport

Läs mer >>

Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

PM Nordic är återförsäljare för det tyska bolaget Putzmeister som tillverkat betongpumpar sedan år 1958. I samband med byggandet utav världens högsta byggnad Burj Khalifa slogs ett världsrekord i höjdpumpning då en Putzmeister betongpump pumpade 606 meter rakt upp! Med ledorden Kvalité, trygghet och säkerhet säljer och servar vi maskiner i hela Sverige. Vi finns representerade i Göteborg & Stockholm med lager och servicepersonal för er trygghet.

Silver
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Valand bjuder på en härlig och bred blandning av evenemang och konserter. Det finns garanterat något för alla.

RGS Nordic är din partner när det gäller att rena och återanvända jordens resurser

Silver

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Safetytech AB är ett företag med fokusering på att skapa trygghet för sina kunder. Vi levererar systemlösningar och produkter inom Brandlarm, Utrymningslarm, Inbrottslarm, Överfallslarm, Kameraövervakning, Nödbelysning. Vi utför allt från projektering till färdiga installationer. Vi är distributör samt systemleverantör för Honeywell Life Safetys produkter, ELTEK samt Hedengren Security, PRODEX. Kontakta oss gärna för mer info

Silver

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi gissar att du är på jakt efter en markis. I så fall har du kommit helt rätt. Första steget till en ny markis är nämligen att välja väv. Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier.

Silver

Kläder & Skor

Läs mer >>

Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor med ca 80 Scorettbutiker över hela Sverige. Huvudkontoret ligger på västkusten i skostaden Varberg. Här arbetar vi med att utveckla nya produkter, men även att ständigt följa trender och till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet till bra priser. Scorett erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken och vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Välkommen till Scorett, en kedja med mode och kvalitet i fokus

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Skeppsviken Bygg & Fastighet AB är en västsvensk bygg- och fastighetskoncern grundad 1992. Bolagen utgår från kontor i Skövde och Göteborg. 2018 omsatte verksamheterna totalt ca 585 Mkr och sysselsatte ca 110 medarbetare. Vår verksamhet är en ständig resa mot platser där människor trivs och utvecklas. Följ med oss på vägen dit!

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

Stena Recycling International AB

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Tuveon AB

Silver

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Unibase erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling.

Unique Pyrotechnic i Götene AB

Vätterledens Invest AB

Vidal Scandinavia AB

Silver

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Med ​Volvias försäkring får du ett tryggt bilägande. Volvia är det enda bolaget som kan garantera att din bil blir reparerad med Volvo Original™ och att alla reparationer utförs hos auktoriserade Volvoverkstäder.

Silver

Industri & Transport

Läs mer >>

V-TAB AB

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Wicote Entreprenad AB, Tak, Terrass, Pool "Skillnaden mellan vått och torrt" Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool. Oavsett om ni vill bygga nytt, underhålla eller reparera har vi skräddarsydda lösningar. Vi är med från början till slut och låter alltid våra kunniga medarbetare montera tätskiktet på plats.

Silver

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Würth Svenska AB

Brons

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Välkommen till vårt utbud av telefoniprodukter och tjänster som förädlar och förbättrar kommunikationen på ditt företag! Vi har kommunikationslösningen som passar ditt företag – oavsett bransch och storlek. Vi arbetar med kända och väletablerade samarbetspartners samt har egna tjänster.

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Wholesale of clothing and footwear

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Acetimber AB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

AG Entreprenad AB är ett företag som varit verksamma inom El-, VA, Anläggnings- och Teleentreprenader sedan 1969. Vi strävar efter att bli mer kompletta inom våra entreprenader samt att erbjuda "konceptlösningar", där vi även i utförandeentreprenader utför arbetsuppgifter som egentligen ingår i t.ex. totalentreprenad.

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Åke Ekstrand Byggnads AB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Älmby Väst AB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Mark och anläggningsentreprenader i Stor-Göteborg

Brons

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Asivo utvecklar IT-produkter och processer åt nytänkande företag och organisationer genom att leverera tjänster och Webbaserade IT-system. Kundrelationen baseras på ett långsiktigt och nära förhållande till kunden.

ASSA erbjuder lås, säkerhetssystem, dörrautomatik och mycket mer för alla typer av dörrar. Vi är ledande på dörrlösningar

Brons

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Med drygt 30 års erfarenhet inom heltäckande ljud- och bildlösningar för konferensrum, showroom och utbildningssalar vet vi vad vi pratar om. Hos oss väljer du enstaka produkter eller helhetslösningar bland det bästa inom ljud & bild. Med professionell installation, utbildning och service är du snart igång och kan dra nytta av alla fördelar med din lösning. Vi tar hand om det tekniska och låter dig fokusera på det som är viktigt för dig.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Fisktransporter. Skåpbilar och dragbilar samt termotransporter.

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Backa Byggmontage AB är specialiserade på akustiklösningar inom undertak och akustiktak för ljudabsorbering- och bullerdämpning i offentliga och privata miljöer.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi kör styckegods för Schenker i Storgöteborg och i Boråsområdet.

Baker Tilly EMK KB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

BESAB AB erbjuder specialservice inom tre tjänsteområden: berg, betong och grund.

Brons

Kultur & Nöje

Läs mer >>

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. Därför har vi skapat Hjärntillskott.

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

BIGAB AB Det unga, miljövänliga och expansiva Bygg & Bemanningsföretaget baserat i Göteborg, men även verksamt i resten av Västra Götaland. Vi erbjuder service inom bemanning, bygg & anläggning, städ & facility, mark & miljö, riv & sanering.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och sysslar med både transporter, logistik, lager samt tullhantering. Blondie Logistic AB är certifierat enligt ISO 9001-2008 kvalitet, ISO 14001-2004 miljö samt trafikcertifierade enligt Sveriges Åkeriföretags standard.

Brons

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Vi är ett familjeföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 45 år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Sammanlagt har vi ca 1 500 bostadslägenheter plus en hotell- och kontorsfastighet.

Brons

Företagstjänster

Läs mer >>

Konsultverksamhet inom företags organisation

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Brons

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

BROR JOHANSSON & Co är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi äger och förvaltar våra fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Genom en nära dialog med våra hyresgäster erbjuder vi en trivsam och trygg boendemiljö i attraktiva områden.

Byggfokus Entreprenad AB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Byggnads AB Calpe är ett byggnadsbolag som startades 1968 i Göteborg och ligger nu i Högsbo industriområde. Vi är byggnadsbolaget du ska höra av dig till ifall du vill bygga till, bygga om eller bygga nytt, vi utför även fastighetsservice som exempelvis snöskottning.

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Callaway Golf

CASE Kapitalförvaltning AB är ett fristående kapitalförvaltningsbolag som erbjuder fondförvaltning samt förmögenhetsförvaltning.Grundades 2004 av bl.a. Stefan Edberg och 2015 kom Nicklas Lidström in som ägare och kund. Förvaltar idag fonderna, Safe Play och Fair Play. Kontor i Göteborg, Stockholm, Båstad o Växjö.

Brons

Företagstjänster Företagstjänster

Läs mer >>

CPG Bevakning är ett modernt säkerhetsföretag med bred kompetens och stor lokal närvaro Våra kunder återfinns inom privata sektorn, kommuner och statlig verksamhet. Vi skräddarsyr säkerhet och servicelösningar efter era specifika behov. För mer info kontakta oss gärna, vi ser framemot att höra från er Stolt säkerhetsleverantör till Frölunda HC #framåttillsammans

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Det behövs råvaror av god kvalitet och medarbetare med glöd, engagemang och ett gott handlag. Och så behövs det respekt för att det här med bakning handlar om tid och tålamod. Då blir det gott. Ja och så skall det bakas lokalt, förstås. Inget bröd mår bra av långa resor eller fryskedjor, det säger ju sig självt. Vi har försett göteborgarna med gott färskt bröd i många år nu och det tänker vi fortsätta med. Dahls – brödhantverk från Göteborg, sedan 1935

Brons

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Deloitte erbjuder revision, ekonomitjänster samt skatte- och affärsrådgivning i Göteborg med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och rådgivning vid köp eller försäljning av företag.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar.

Brons

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Skoda Göteborg, västsveriges största Skoda handlare. Komplett bilåterförsäljare med alla tjänster för enkelt bilägande. Givetvis stort Hockey hjärta med världens längsta sponsorskap i VM samanhang med Hockey VM. Vi har två återförsäljare i Goteborg, Grafiskavägen och Transportgatan 57 på hisingen. Varm välkommen in på en provtur i din nya bil.

Brons

Företagstjänster Hushållsnära tjänster Kläder & Skor

Läs mer >>

Vi är idag ett heltäckande servicebolag i storgöteborg. Tvätt och städ i kombination levererar vi idag till främst Privatpersoner men även Restauranger & Kontor som behöver vår service. Vårt löfte är att alltid försöka enligt vår slogan – ”Do you need help We are Downstairs.

Brons

Företagstjänster

Läs mer >>

Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av vår omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder.

Brons

Reklam & PR

Läs mer >>

Vi är Sveriges bästa integrerade leverantör med material och maskiner från de bästa varumärkena i världen. Våra kunder är stora och små men framför allt ägarledda skyltmakare, utställningsbyggare, dekoratörer, alla producenter av visuell kommunikation. Vi erbjuder leverans samma dag som order från Göteborg av förbrukningsmaterial och utrustning som används till den produktionen.

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi är en liten saluhall med fokus på kvalite', matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer.Här finner allt inom kött, Chark, ost, delikatesser och färdigmat

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Fastighetens partner i framtiden. Fastighetsnära tjänster stort och smått

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi arbetar idag inom de mer kvalificerade delarna av transportsektorn; thermo & distribution, anläggning & renhållning, tung- & specialtransporter, samt flytt- & magasineringstjänster. Även om vår bas är Västsverige (Västra Götalands Län och Halland), arbetar vi över hela Sverige och åtar oss även internationella uppdrag. Vi är ett av Västsveriges starkaste transportföretag med ungefär 400 kvalificerade personer och 350 moderna fordon redo att lösa ditt uppdrag.

Brons

Reklam & PR

Läs mer >>

Välkommen till Hajon - Presentreklam, profilkläder och SPA. Hos oss finner du ett stort utbud av allt från isskrapor, flaggor, godis, heminredning från välkända varumärken och mycket mer! Vi brinner för att hitta rätt profilering för ditt företag. Med över 20 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi dig tips, råd och inspiration för att på bästa sätt lyfta fram ditt varumärke!

Vi är ett byggföretag i Viskafors som utför alla typer av förekommande byggnadsarbeten åt kunder i Borås, Kinna, Svenljunga och Tranemo.

Brons

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Rörelsedrivande investeringsföretag Holtback Group är ett rörelsedrivande investeringsföretag som primärt investerar i mindre och medelstora svenska företag. Vi erbjuder professionella processer och söker företag som kännetecknas av starka marknadspositioner och god tillväxtpotential i närtid. Genom ett aktivt ägande och stark ledning arbetar vi med att skapa uthålligt växande, lönsamma och välskötta företag.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Imatech Marin & Industri AB är ett teknikdrivande företag inom segmenten Industri, Yrkessjöfart och Marin Fritid som erbjuder marknaden teknisk support, utbildning och kostnadseffektiva applikationslösningar vid försäljning av motorer och reservdelar.

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Impulse syfte är att samla företagare och representanter från företag i olika storlekar för att med Impulse Padel Arena som plattform förena affärsnytta med padel och träning. Att vara med i Impulse ska vara lönsamt, exklusivt, hälsosamt och inte minst roligt!

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi erbjuder helhetslösningar inom VA, landskap, väg och gata och våra experter arbetar med all slags projektering för kommersiella-, bostads- och industriområden. Vi genomför förstudier, utredningar, projektering och tar fram tidiga skisser till bygghandlingar och kompletta förfrågningsunderlag. Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda kunskap och erfarenhet från många kompetensområden. Vi arbetar över hela Sverige med projekt från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Brons

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

INVID Gruppen är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vi ställer höga krav på oss som leverantör och vi arbetar därför med att leverera anpassade tjänster och lösningar som ger största möjliga effekt till er verksamhet. Genom nytänkande och användarvänliga lösningar skapar vi optimala mervärden för er verksamhet. Vi gör IT enkelt!

Jadach AB

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi på Johan i Hallen förser restauranger över hela Sverige med kvalitetskött, charkuterier, vilt och fågel. Blir du nyfiken på något – slå en signal! Testa även vår webshop för privatkunder, fri frakt hem till dörren!

Erbjudanden från partner

10%

Charkuterier till julklappen?
Ge bort en låda med egenproducerade charkuterier från Johan i Hallen. Fler än 10 lådor? 10% till alla hockeyälskare. Joakim på 0709-358700.

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Välkommen till Jörlanda Takservice AB! Vi är verksamma inom branschen takarbeten. Kontakta oss för mer information.

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen Sälj kakor, knäckebröd och godis!

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

Ett år efter att den första T-Forden tillverkades startade Josef Kramér en av landets första trafikskolor i Göteborg. Idag arbetar 13 välutbildade trafiklärare på skolan. Alla jobbar för att du ska få den bästa utbildningen fram till ditt mål. Kramérs Trafikskola är medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR).

Erbjudanden från partner

Mc-intensivvecka i Göteborg
Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg? Det finns platser kvar på vår populära intensivutbildning i vår och sommar.

Bil eller släp-körkort?
Kör en testlektion för bil eller tungt-släp för halva ordinarie priset. Erbjudandet gäller max en gång per ny elev. Uppge rabattkod "FHC"

KTC Control AB

La Terrazza AB

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Det var när vi kom i kontakt med den engelska lifttillverkaren Nifty Lift som vi bestämde oss för att starta vårt företag. Nifty Lift är inte som andra liftföretag; de använder avancerade konstruktionsprogram från Formel 1-industrin, så att liftarna blir extremt lätta men ändå mycket hållbara.

Brons

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

LIPCO AB

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka

Möndals Gas, Svets och verkyug

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Vi kanske inte är störst men vi har det största engagemanget för våra kunder och deras behov. Med oss kan du förvänta dig ett nära och flexibelt samarbete genom hela byggprocessen, från konsultation till färdig produkt. Om det så är totalentreprenader, generalentreprenader eller delade entreprenader kommer alltid kunden och resultatet först. Utför fönsterbyte stam, fasad, tak, och balkongrenovering mm.

Brons

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

MicroPos AB

Brons

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Mikab i Göteborg AB

Brons

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Utan att bli alltför skrytsamma vågar vi säga att vi är bra på det vi gör. Vi har samlat på oss erfarenhet och kompetens genom cirka 400 affärer, stora som små, alltid med kundens bästa för ögonen.

Erbjudanden från partner

Kommersiella fastigheter
Vill du köpa eller sälja en kommersiell fastighet? Vi bjuder på en timmes rådgivning av det vi kan bäst!

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Design, utveckling och produktion av polymer produkter till fordonsindustrin. Produktion i Sverige och Kina.

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

NAR AB - komplett byggföretag med 30 års branscherfarenhet. Vi jobbar mot såväl den privata som offentliga marknaden. Vi fungerar också som underentreprenör i större byggprojekt. Kontakta oss gärna på tel: 070 8742912 Roger

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Svenska Neoplan är generalimportör av MAN och Neoplan bussar i Sverige. Vi har ett brett sortiment av både turist och stadsbussar

No-Dig Consulting AB

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor och finns för alla som vill sätta upp nya, friskare och starkare mål. Oavsett om du föredrar fria vikter, svettiga gruppträningspass eller att haka på de senaste trenderna, så kan du räkna med att du hittar din träningsform i utbudet. Med tjänsten Wellness Online kan du även köra dina favoritpass framför TV:n, datorn, plattan eller mobilen. Välkommen!

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Olle Bohlin startade företaget Svenska Ekonomibyggen AB 1971. Detta företaget var framförallt inriktiktad på att rusta upp villor runt om i Göteborg. Efter några år ändrade företaget inriktning och man koncentrerade sig istället på att bygga om och förvalta fastigheter med lägenheter.

Brons

Resor & Hotell

Läs mer >>

Välkommen till Öijared – en egen värld På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sverige största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

Omegapoint är experter inom Säker Digital Transformation och möjliggör säkra affärer för dig som kund

Brons

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Opalen FastighetsFörvaltning AB är ett mindre bolag inom fastighetsförvaltning som huvudsakligen verkar i Göteborgsområdet. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi på Opalen består av ett väl etablerat team om 17 medarbetare.

Pre Cast Technology AB

Precimeter Control AB

Primas Invest AB

Brons

Hälsa & Skönhet Sport & Fritid

Läs mer >>

Pure Sport Nutrition hjälper dig till en sundare vardag ! Produkterna är noggrant framtagna för att ge bästa smak, näring till hösta kvalitet. Att leverera en kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Silanders Grafiska AB

Brons

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Sjögren Projekt & Byggledning AB

Brons

Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje

Läs mer >>

M/S Trubaduren ligger vid Stenpiren i Göteborg. M/S Trubaduren är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

Brons

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Spacys Frölundaborg AB

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Välkommen till Sportsons underbara värld av cyklar. Gillar du att cykla så har du kommit rätt. Och vill du ha en kvalitetscykel från världens främsta tillverkare har du kommit ännu mer rätt. Vi säljer kvalitetscyklar av välkända varumärken för all typ av cykling och till hela familjens behov. Vi har 23 butiker runt om i Sverige.

Erbjudanden från partner

Cykla!

Förmånscykel - Smart !!
Kostnadsneutralt för företaget - ingen administration - bruttolöneavdrag. Maila till formanscyklar@sportson eller ring 031-22 80 40.

Brons

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

St1 Sverige AB

Vi på Stenhusarkitekten utför helheten vid en produktion.

Stigs Center Försäljn. AB/Stigs Center Fastighetsförvaltning HB

Brons

Resor & Hotell

Läs mer >>

STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna med direktflyg, guideservice och snögaranti. På sommaren anordnar vi vandrings- och sommarresor till Österrike och Italien.

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Swedish Ecology AB

Brons

Sport & Fritid

Läs mer >>

Passion, ansvar, mod och gemenskap är den värdegrund Frölunda HC vilar på och det genomsyrar också relationen med våra partners.

TF Fastigheter i Göteborg AB

The Reef Hotel & Resort

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

Torslanda Entreprenad i Göteborg AB

Brons

Industri & Transport

Läs mer >>

TSA Tanker Shipping AB

Brons

Resor & Hotell

Läs mer >>

Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell. Här finns 230 rum, 32 konferenslokaler, kongresshall, spaavdelning med flera pooler, gym och 53 träningspass/vecka. Hotel Tylösand är även känt för sitt goda kök och har flera restauranger, barer, en nattklubb och Sveriges största konstgalleri.

Varis Måleri AB

Västputs Fasad AB

Wangeskog Hyrcenter AB

Wilundia AB