PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial38
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik15
 • Företagstjänster13
 • Huvudpartner
  Club Campus

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Välkommen till Bohus - vi säljer lösningar Över 2000 nöjda företagskunder har redan upptäckt Västsveriges starkaste servicekoncept. Tjänster & produkter som vi erbjuder: Städning, Uthyrning och service av kaffemaskiner, Leverans av fruktkorgar, Uthyrning av växter och krukor, Kontorsmaskiner, Vaktmästeritjänster, Webbshop med kaffe, hygienmaterial och Kontorsmaterial Vårt koncept är unik & fungerar! Vad kan vi göra för er? Hälsningar från oss på Bohus

  Huvudpartner
  Club Campus

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

  Platina
  Club Campus

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Vi erbjuder bemanningslösningar inom lager, logistik och industri. Och vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra. Sedan starten 1999 är vi ett av branschens snabbast växande företag och siktar på att bli ledande på våra områden i Sverige. Vi jobbar utifrån tre principer: - Motiverade människor är lönsamma - Vi jobbar långsiktigt - Vi är en del av det lokala samhället

  Platina

  Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

  Läs mer >>

  Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

  Guld
  Club Campus

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, lager, bygg och anläggning.

  Guld
  Club Campus

  Företagstjänster Industri & Transport Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Bussbokning.com jobbar för att vara det självklara valet för busstransporter i Göteborg med omnejd. Vi kan erbjuda bussar från 16 personer upp till 78. Bussarna är av senare årsmodell med alla möjliga bekvämligheter och tekniska finesser. Undrar ni något tveka inte utan fråga oss.

  Guld
  Club Campus

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Nya fräscha lokaler, en butik öppen för alla, nytt affärssystem, ny webshop och en ny lättnavigerad hemsida ska bidra till att ge Magnusson & Freij ett mer servicevänligt och personligt ansikte mot kunderna. - Det är viktigt för oss att vidga vår roll och vårt erbjudande mot kunderna. Många har sett oss enbart som leverantörer av förbrukningsartiklar men vår långa erfarenhet har gett oss ett unikt kunskapskapital som vi också kan erbjuda.

  Silver

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Bofint är framtidens städbolag! Genom att erbjuda helhetslösningar för företag och privatpersoner skapar vi mervärde för våra kunder. Vi är ca 40 anställda från fler än 11 nationer och vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor.

  Silver

  Företagstjänster Industri & Transport

  Läs mer >>

  Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

  Brons

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  ATS är Sveriges största återförsäljare av komprimerande utrustning för återvinning och avfallsmaterial och är rikstäckande i både försäljning och service. Vi erbjuder stort utbud av balpressar och komprimatorer. Det viktigaste för oss att funktionen på plats blir optimal och att antalet tömningar hålls så få som möjligt. Detta gör att ni får den mest miljöriktiga och effektiva avfallshanteringen. Tveka inte att kontakta oss.

  Erbjudanden från partner

  10%

  Balpressar & komprimatorer 10%
  Boka ett besök för att ta del av erbjudandet. ***Kontakta Joakim på 0705-089347***
  ATS ORWAK komprimerar ert avfall!

  Brons

  Företagstjänster Hushållsnära tjänster Kläder & Skor

  Läs mer >>

  Vi är idag ett heltäckande servicebolag i storgöteborg. Tvätt och städ i kombination levererar vi idag till främst Privatpersoner men även Restauranger & Kontor som behöver vår service. Vårt löfte är att alltid försöka enligt vår slogan – ”Do you need help We are Downstairs.

  Brons

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av vår omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder.

  Brons

  Företagstjänster Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

  Erbjudanden från partner

  100 %

  Erbjudande vid nykundsmöte
  Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

 • Restaurang & Mat25
 • Industri & Transport25
 • Hem & Fastigheter9
 • IT, Media & Elektronik11
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning0
 • Kläder & Skor4
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR5
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Sport & Fritid9