PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial43
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik19
 • Företagstjänster16
 • Huvudpartner

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  I Göteborg och övriga Västsverige har vi på Bohus över 2000 nöjda städkunder och vi är numera den ledande aktören inom städning av kontor och företag. Oavsett om ditt kontor är litet eller stort erbjuder vi riktigt bra städning till riktigt bra priser.

  Huvudpartner

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

  Platinum

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Vi är specialister inom Lager, Logistik, Industri, Anläggning och Fastighetsservice, och vi vet vilka krav som måste uppfyllas för att du ska få största möjliga kundnytta. Kontakta oss om du behöver kunniga och engagerade chaufförer, montörer, CNC-operatörer, orderplockare eller truckförare. Eller kunniga och engagerade anläggare, betongarbetare, maskinförare, stensättare eller fastighetstekniker.

  Platinum

  Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

  Läs mer >>

  Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

  Gold

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Nya fräscha lokaler, en butik öppen för alla, nytt affärssystem, ny webshop och en ny lättnavigerad hemsida ska bidra till att ge Magnusson & Freij ett mer servicevänligt och personligt ansikte mot kunderna. - Det är viktigt för oss att vidga vår roll och vårt erbjudande mot kunderna. Många har sett oss enbart som leverantörer av förbrukningsartiklar men vår långa erfarenhet har gett oss ett unikt kunskapskapital som vi också kan erbjuda.

  Gold

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Mecenat - Nyckeln till ett rikare studentliv Mecenat AB underlättar för de studerande genom att förmedla rabatter och förmåner som är relevanta under studietiden. Varje läsår skickar vi 1,3 miljoner Mecenatkort till de studerande. Det gör Mecenat till Europas största leverantör av studie-id/förmånskort.

  Silver

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Bofint är framtidens städbolag! Genom att erbjuda helhetslösningar för företag och privatpersoner skapar vi mervärde för våra kunder. Vi är ca 40 anställda från fler än 11 nationer och vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor.

  Silver

  Företagstjänster IT, Media & Elektronik

  Läs mer >>

  Jetshop är den självklara kunskaps- och teknikpartnern för framgångsrik e-handel. Vi utvecklar Nordens ledande e-handelssystem Jetshop Commerce. Jetshop erbjuder en helhetslösning med bland annat skalbara e-handelssystem för mid-size företag, strategisk rådgivning, konsultverksamhet samt tjänster inom digital marknadsföring och vi arbetar med några av Sveriges främsta varumärken.

  Erbjudanden från partner

  Gratis

  E-handelsrådgivning
  Ett förutsättningslöst möte med tips, råd och rekommendationer för framgångsrik e-handel.

  Silver

  Företagstjänster Industri & Transport

  Läs mer >>

  Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

  Bronze

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  ATS är Sveriges största återförsäljare av komprimerande utrustning för återvinning och avfallsmaterial och är rikstäckande i både försäljning och service. Vi erbjuder stort utbud av balpressar och komprimatorer. Det viktigaste för oss att funktionen på plats blir optimal och att antalet tömningar hålls så få som möjligt. Detta gör att ni får den mest miljöriktiga och effektiva avfallshanteringen. Tveka inte att kontakta oss.

  Erbjudanden från partner

  10%

  Balpressar & komprimatorer 10%
  Boka ett besök för att ta del av erbjudandet. ***Kontakta Joakim på 0705-089347***
  ATS ORWAK komprimerar ert avfall!

  Bronze

  Företagstjänster Hushållsnära tjänster Kläder & Skor

  Läs mer >>

  Vi är idag ett heltäckande servicebolag i storgöteborg. Tvätt och städ i kombination levererar vi idag till främst Privatpersoner men även Restauranger & Kontor som behöver vår service. Vårt löfte är att alltid försöka enligt vår slogan – ”Do you need help We are Downstairs.

  Bronze

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av vår omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder.

  Bronze

  Företagstjänster Reklam & PR

  Läs mer >>

  Vi erbjuder kompletta monteringslösningar av utomhusreklam. IVAB är ett familjeföretag som sedan starten i Göteborg 1985 har växt till att bli ett av Sveriges största företag inom reklammontering. Idag ägs och drivs IVAB av syskonen Jonas och Linda som tillsammans med sin personal har ett stort engagemang för att leverera en bra produkt till alla kunder.

  Bronze

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  JOBmeal är det gemensamma namnet på 19 privatägda företag i samverkan. Tillsammans är vi etablerade på 26 orter och utgör den största svenskägda företagsgruppen i Sverige inom Vending-branchen. Tjänster och service via automatlösningar. Vår idé är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, en kaka därtill, ett glas kallt friskt vatten, kylda drycker m.m. på kontor, offentliga arbetsplatser, industrier, sjukhus, högskolor.

  Erbjudanden från partner

  89

  Frölundakaffe, malet & bönor.
  "Lagets målsättning är att vinna SM-guld även i år"

  100 % Arabicabönor.
  "Extra fylligt kaffe med härlig intensiv arom" .
  Ord pris. 109 kr

  Bronze

  Företagstjänster Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

  Erbjudanden från partner

  100 %

  Erbjudande vid nykundsmöte
  Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

  Bronze

  Företagstjänster

  Läs mer >>

  Wallinks strategi är att med nytänkande och kompetens vara en marknads- ledande leverantör och samarbetspartner inom förbrukningsmaterial. Detta baseras på produkter och tjänster av hög kvalitet och av en förmåga att utveckla lösningar som tillfredsställer de krav och behov som våra kunder efterfrågar.

 • Restaurang & Mat25
 • Industri & Transport31
 • Hem & Fastigheter14
 • IT, Media & Elektronik19
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning1
 • Kläder & Skor5
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR7
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Sport & Fritid10