PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial38
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik13
 • Företagstjänster11
 • Restaurang & Mat16
 • Huvudpartner
  Club Campus

  Företagstjänster Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

  Erbjudanden från partner

  100 %

  Erbjudande vid nykundsmöte
  Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

  Platina
  Club Campus

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Vi är en lokal aktör som driver restaurangerna Knarrholmen, Break Mat & Catering samt Restaurang C i Carlanderska-huset. Vi arbetar med lokala leverantörer och säsongsbetonade råvaror. Kvalitet och hållbarhet är grundläggande för hela vår verksamhet. Vi är stolta över att våra restaurangkoncept täcker in alltifrån frukost, lunch, trevliga middagar och högklassiga events. Allt efter kundens önskemål.

  Platina

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb. Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet. KSR&V genomsyrar allt vi gör på våra restauranger - varje dag året runt.

  Platina
  Club Campus

  Restaurang & Mat Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Scandic är det största hotellföretaget i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder fördelat på cirka 57 000 hotellrum i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA. Scandic är sedan 2 december 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. Som partner till Frölunda Indians har ni förmånliga rabatter på dessa hotell med bokningskoden: D000042803

  Guld
  Club Campus

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

  Silver

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Bra mat ska det spraka om. Av värme. Passion. Och smak. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på glödhet lavasten. Låt er väl smaka!

  Silver

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Matglädje från havet - med högsta kvalité och miljöansvar. Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer – från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter. Vårt mål är att vara initiativtagare till nya mattrender och ifrågasätta gamla invanda mönster som inte passar dagens konsument. Vi eftersträvar matglädje och nytänkande.

  Silver
  Club Campus

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Valand bjuder på en härlig och bred blandning av evenemang och konserter. Det finns garanterat något för alla.

  Silver

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Det behövs råvaror av god kvalitet och medarbetare med glöd, engagemang och ett gott handlag. Och så behövs det respekt för att det här med bakning handlar om tid och tålamod. Då blir det gott. Ja och så skall det bakas lokalt, förstås. Inget bröd mår bra av långa resor eller fryskedjor, det säger ju sig självt. Vi har försett göteborgarna med gott färskt bröd i många år nu och det tänker vi fortsätta med. Dahls – brödhantverk från Göteborg, sedan 1935

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Vi är en liten saluhall med fokus på kvalite', matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer.Här finner allt inom kött, Chark, ost, delikatesser och färdigmat

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Vi på Johan i Hallen förser restauranger över hela Sverige med kvalitetskött, charkuterier, vilt och fågel. Blir du nyfiken på något – slå en signal! Testa även vår webshop för privatkunder, fri frakt hem till dörren!

  Erbjudanden från partner

  10%

  Charkuterier till julklappen?
  Ge bort en låda med egenproducerade charkuterier från Johan i Hallen. Fler än 10 lådor? 10% till alla hockeyälskare. Joakim på 0709-358700.

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen Sälj kakor, knäckebröd och godis!

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

  Brons

  Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje

  Läs mer >>

  M/S Trubaduren ligger vid Stenpiren i Göteborg. M/S Trubaduren är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

  Brons

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Spacys Frölundaborg AB

 • Industri & Transport22
 • Hem & Fastigheter9
 • IT, Media & Elektronik10
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet1
 • Jobb & Utbildning0
 • Kläder & Skor4
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR5
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell7
 • Sport & Fritid8