PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial41
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik19
 • Företagstjänster16
 • Restaurang & Mat25
 • Platinum

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster, sommarrestaurang, moderna restauranger med inspiration från hela världen men även svenska måltider runt om i världen. Götaplatsgruppen är en grupp som besitter moderna och i tiden kreativa lösningar för alla typer av måltider.

  Platinum

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb. Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet. KSR&V genomsyrar allt vi gör på våra restauranger - varje dag året runt.

  Platinum

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  SBX Group - Xtended är en helhetsleverantör av det personliga mötet. Allt från idé, kommunikationsstrategi och koncept till genomförande. - Silverbullet producerar reklamfilmer, redaktionell content och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. - Götaplatsgruppen har ett stort och mångårigt kunnande om mat, dryck och restauranger. Samlat i en och samma grupp finns allt från stjärnbelönad restaurang till middagsäventyr för tusentals gäster.

  Platinum

  Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

  Läs mer >>

  Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

  Gold

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  På Hard Rock Cafe arrangerar vi möten, konferenser, privata fester, konserter, mini-mässor och andra tillställningar från tidig morgon ända in på småtimmarna. Vi har 4 våningar och flera utrymmen som lämpar sig för såväl små som stora grupper. Kombinera gärna middag eller konferens med vårat populära shuffleboard. Låt oss göra ditt evenemang till något som alla kommer att minnas!

  Gold

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Valand bjuder på en härlig och bred blandning av evenemang och konserter. Det finns garanterat något för alla.

  Gold

  Restaurang & Mat Resor & Hotell

  Läs mer >>

  EN BÄTTRE START PÅ DAGEN Oavsett om du tänker bjuda din favoritperson på en härlig weekend, upptäcka en helt ny stad med kompisgänget eller återhämta dig mellan viktiga affärsmöten så kommer du att trivas hos oss. Varje dag jobbar vi stenhårt för att du ska må bra, äta gott och sova skönare än vanligt. För att lyckas med det erbjuder vi en hel rad med smarta saker som du som gäst alltid får ta del av när du bor hos oss.

  Gold

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

  Gold

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

  Gold

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Den 16 mars 2018 slår vi upp dörrarna för Kungsportshuset. Mitt i stadens hjärta öppnar vi två restauranger KPH Matbaren samt The Concept. På KPH Matbaren serverar vi en skandinavisk matupplevelse med smak från hela världen. The Concept blir en makalös, internationell Dinner Club med underhållning i världsklass. Säkra din plats och boka bord på www.theconcept.se idag!

  Silver

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Matglädje från havet - med högsta kvalité och miljöansvar. Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer – från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter. Vårt mål är att vara initiativtagare till nya mattrender och ifrågasätta gamla invanda mönster som inte passar dagens konsument. Vi eftersträvar matglädje och nytänkande.

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Åkeredshallen Livs AB

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Dahls Bageri AB Det behövs råvaror av god kvalitet och medarbetare med, glöd, engagemang och ett gott handlag. Och så behövs det respekt för att det här med bakning handlar om tid och tålamod. Då blir det gott. Ja och så skall det bakas lokalt, förstås. Inget bröd mår bra av långa resor eller fryskedjor, det säger ju sig självt.Vi har försett göteborgarna med gott färskt bröd i många år nu och det tänker vi fortsätta med.Dahls – brödhantverk från Göteborg, sedan 1935

  Erbjudanden från partner

  10%

  Dahls Bageributiker
  Konferens, frukost, lunch eller fika. På Dahls Bageributiker får ni 10% rabatt på vårt sortiment. Säg att ni är sponsor i Frölunda

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Enoteca Maglia är en lättsam och modern Italieninspirerad restaurang på Mariaplan i hjärtat av Majorna. Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna. Varmt välkomna till Enoteca Maglia.

  Erbjudanden från partner

  10%

  Italiensk julkorg som julklapp
  Vi har satt ihop en härlig julkorg med italienska delikatesser för dig att ge bort som julklapp. Vill du ha fler än 10 korgar ger vi dig 10% rabatt.

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Vi är en liten saluhall med fokus på kvalite', matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer.Här finner allt inom kött, Chark, ost, delikatesser och färdigmat

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Vi på Johan i Hallen förser restauranger över hela Sverige med kvalitetskött, charkuterier, vilt och fågel. Blir du nyfiken på något – slå en signal! Testa även vår webshop för privatkunder, fri frakt hem till dörren!

  Erbjudanden från partner

  10%

  Charkuterier till julklappen?
  Ge bort en låda med egenproducerade charkuterier från Johan i Hallen. Fler än 10 lådor? 10% till alla hockeyälskare. Joakim på 0709-358700.

  Bronze

  Företagstjänster Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

  Erbjudanden från partner

  100 %

  Erbjudande vid nykundsmöte
  Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  En eventkrog med fullständiga rättigheter och oändliga möjligheter, där du har ett nyckelfärdigt event redan från start.

  Erbjudanden från partner

  VM 2018
  Vi visar Sveriges ( och Brasiliens ) alla matcher på storbild.
  Boka plats på micke@lindholmenevent.se.

  100%

  Irländsk AW på Lindholmen
  Fredagen den 16 / 3 kl. 16 "tjuvstartar" vi St Patrick´s day!
  Som partner till Frölunda bjuder vi Er på maten!
  Ord pris. 100:- kr

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Park Lane - Göteborgs bästa krogshow och hårdast arbetande nattklubb. Ett nöjespalats längst upp på Avenyn.

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen Sälj kakor, knäckebröd och godis!

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Restaurang Frölundaborg

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Välkommen till en genuin engelsk pub i centrala Göteborg. Vi har över 100 olika ölsorter och fler än 450 whiskeysorter i vårt sortiment. På menyn hittar du såväl internationella rätter som svensk husmanskost.

  Bronze

  Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje

  Läs mer >>

  M/S Trubaduren ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. Endast 5 min från Göteborgs Centralstation. Hon är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

  Bronze

  Restaurang & Mat

  Läs mer >>

  Irish Embassy pub och restaurang i Göteborg finns på Järntorget och Östrahamngatan i Göteborg och har ett brett utbud av mat och dryck

 • Industri & Transport31
 • Hem & Fastigheter14
 • IT, Media & Elektronik19
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning1
 • Kläder & Skor5
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR7
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Sport & Fritid10