PARTNERS

 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial
 • Bil, Båt & Motor
 • Ekonomi & Juridik
 • Företagstjänster
 • Restaurang & Mat
 • Industri & Transport
 • Industri & Transport Läs mer >>

  Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja. Koncernen erbjuder kvalitetssäkrade lösningar till olika branscher och sektorer i samhället.

  Bygg & Byggmaterial Industri & Transport Läs mer >>

  Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov, samt tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden.

  Industri & Transport Läs mer >>

  IIS offers independent inspection services within Sweden and the rest of the world via Intertek’s global network. IIS provides services and information 24 hours a day all year round. IIS performs quantity and quality control inspections of tankers, cargo ships, shore storage tanks, tank trucks and containers in conformance with the international standards of the industry.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter. Oavsett om det handlar om vägtransport till Storbritannien, Norge eller den europeiska kontinenten eller globala sjö- och flygfrakter. Och inte bara på kontorstid, utan dygnet runt, sju dagar i veckan – vi kallar det 24/7.

  Industri & Transport Läs mer >>

  SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och sedan använda dem för att skapa produkter som ger våra kunder konkurrensfördelar. Vi lyckas med detta genom att kombinera praktisk erfarenhet inom fler än 40 branscher med vår kunskap från SKFs teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

  Industri & Transport Läs mer >>

  FA Expresstransporter AB erbjuder snabba transporter mellan Skandinavien och Europa.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Enkelt uttryckt är vi en funktionsleverantör som utvecklar avancerade systemlösningar för industrin. Bakom den beskrivningen finns också en själ som inrymmer passionen att alltid söka nya lösningar och nya vägar för att ge kunden det bästa. Med rätt teknisk kompetens och affärsfokus levererar vi tjänster och produkter som ökar kundernas konkurrenskraft.

  Industri & Transport Läs mer >>

  DFDS transportnätverk förenar frakt- och passagerartjänster och levererar täta, pålitliga transporttjänster till transport- och speditionsföretag. Vi utvecklar och levererar även industriella logistiklösningar i nära samarbete med tillverkare av tunga industrivaror. För passagerare erbjuder vi fantastiska upplevelser på sjön såväl som transporttjänster för passagerare som reser med bil och vill ta sig runt i Europa och Skandinavien.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i koncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valvrum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem för banker, detaljhandel, värdetransporter, tillträdeskontroll, offentliga och kommersiella byggnader samt industriella byggnader och andra platser med krav på hög säkerhet.

  Företagstjänster Industri & Transport Läs mer >>

  Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

  Industri & Transport Läs mer >>

  V-TAB AB

  Industri & Transport Läs mer >>

  Fisktransporter. Skåpbilar och dragbilar samt termotransporter.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Vi kör styckegods för Schenker i Storgöteborg och i Boråsområdet.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och sysslar med både transporter, logistik, lager samt tullhantering. Blondie Logistic AB är certifierat enligt ISO 9001-2008 kvalitet, ISO 14001-2004 miljö samt trafikcertifierade enligt Sveriges Åkeriföretags standard.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Vi arbetar idag inom de mer kvalificerade delarna av transportsektorn; thermo & distribution, anläggning & renhållning, tung- & specialtransporter, samt flytt- & magasineringstjänster. Även om vår bas är Västsverige (Västra Götalands Län och Halland), arbetar vi över hela Sverige och åtar oss även internationella uppdrag. Vi är ett av Västsveriges starkaste transportföretag med ungefär 400 kvalificerade personer och 350 moderna fordon redo att lösa ditt uppdrag.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Gisslén Trafik & Logistik AB

  Industri & Transport Läs mer >>

  Imatech Marin & Industri AB är ett teknikdrivande företag inom segmenten Industri, Yrkessjöfart och Marin Fritid som erbjuder marknaden teknisk support, utbildning och kostnadseffektiva applikationslösningar vid försäljning av motorer och reservdelar.

  Industri & Transport Läs mer >>

  John Fredrik är en fullsortimentsgrossist för den västsvenska VVS-marknaden. Vårt lagerförda sortiment är anpassat efter den professionella VVS-installatörens krav på bredd och djup. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter för installatörens behov. I egenskap av grossist sker vår försäljning endast till auktoriserade VVS-företag.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Med åren har vi blivit något av specialister på anläggning och entreprenad. Under dessa 49 år har verksamheten ständigt vuxit och utvecklats: Marksanering Anläggning Krossning Skötsel Harpad jord Rivning Stängsel Trädgårdsskötsel

  Industri & Transport Läs mer >>

  Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Det var när vi kom i kontakt med den engelska lifttillverkaren Nifty Lift som vi bestämde oss för att starta vårt företag. Nifty Lift är inte som andra liftföretag; de använder avancerade konstruktionsprogram från Formel 1-industrin, så att liftarna blir extremt lätta men ändå mycket hållbara.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Svenska Neoplan är generalimportör av MAN och Neoplan bussar i Sverige. Vi har ett brett sortiment av både turist och stadsbussar

  Industri & Transport Läs mer >>

  METAL HEAT TREATMENT SERVICES

  Bygg & Byggmaterial Industri & Transport Läs mer >>

  Proglas utför alla typer av glasarbeten inom bilglas, planglas, spegelglas, fönster, entreprenader/metallarbeten, uterum, solskydd/jalusier,glasräcken samt traditionella glasmästeriarbeten. Totalt är vi ett 40-tal anställda. Vår ambition är att växa och etablera oss på fler orter för att ytterligare säkerställa tillgänglighet för våra kunder och att stärka vårt koncept.

  Erbjudanden från partner

  200:-

  Bilglas
  Vi lämnar 200:- i rabatt när du byter din vindruta hos oss.
  ange FHC2017bilglas.

  Industri & Transport Läs mer >>

  Stena Recycling International AB

  Industri & Transport Läs mer >>

  Swedish Ecology AB

  Industri & Transport Läs mer >>

  Torslanda Entreprenad i Göteborg AB

  Industri & Transport Läs mer >>

  TSA Tanker Shipping AB

  Bygg & Byggmaterial Industri & Transport Läs mer >>

  XERVON är en totalleverantör av byggnadsställningar och väderskydd för bygg- och industriprojekt i hela Sverige. Vi har resurser att hyra ut och montera ställningar för såväl komplexa som tidskritiska bygg-, renoverings- och revisionsprojekt och har erfarenhet av arbete under extrema förhållanden. För riktigt stora projekt har vi tillgång till hela XERVON-gruppens materialpool samt ett väl utvecklat samarbete med kvalificerade underentreprenörer.

 • Hem & Fastigheter
 • IT, Media & Elektronik
 • Hushållsnära tjänster
 • Hälsa & Skönhet
 • Jobb & Utbildning
 • Kläder & Skor
 • Kultur & Nöje
 • Reklam & PR
 • Offentlig sektor & Samhälle
 • Resor & Hotell
 • Sport & Fritid