PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial41
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik19
 • Företagstjänster16
 • Restaurang & Mat25
 • Industri & Transport31
 • Hem & Fastigheter14
 • Huvudpartner

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Bjurfors är det största mäklarföretaget i Göteborgsregionen där vi framgångsrikt har attraherat de skickligaste mäklarna. De ingår bland våra drygt 130 medarbetare, fördelade på 14 lokala kontor. Vår lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

  Erbjudanden från partner

  609 kr

  Låt oss värdera din bostad!
  Just nu får du ett presentkort på Linas matkasse (värde 609 kr) när vi värderar din bostad. Boka en kostnadsfri värdering redan idag!

  Platinum

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Plusfastigheters affärsidé är att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom att kombinera Fastighetsutveckling – där försäljning av utvecklade fastigheter skapar resurser för vidare tillväxt – med Fastighetsägande av såväl kommersiella fastigheter som bostäder vilket säkerställer ett kontinuerligt kassaflöde. Drivkraften bakom affärsidén är att bygga en växande verksamhet. På så vis tillfredsställer vi kunders och investerares behov och företaget bidrar till en positiv samhällsutveckling.

  Silver

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Vi gissar att du är på jakt efter en markis. I så fall har du kommit helt rätt. Första steget till en ny markis är nämligen att välja väv. Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier.

  Silver

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Tapajos Fastighets AB är verksam inom Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare i Göteborg.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Vi är ett familjeföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 45 år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Sammanlagt har vi ca 1 500 bostadslägenheter plus en hotell- och kontorsfastighet.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  BROR JOHANSSON & Co är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi äger och förvaltar våra fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Genom en nära dialog med våra hyresgäster erbjuder vi en trivsam och trygg boendemiljö i attraktiva områden.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Vi förvaltar bostadsfastigheter i Göteborg, Helsingborg, Alingsås och en mindre fastighet i Lysekil samt lokaler i Göteborg, Alingsås, Kungälv och Helsingborg.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Vi gillar fastigheter med mycket historia och en härlig hantverksanda. Vi vill låta historien leva vidare i byggnaderna, samtidigt som vi skriver ett nytt kapitel med en mix av toppmodern design och funktion. Våra lokaler passar perfekt för er som uppskattar en lugn och inspirationsgivande arbetsmiljö med alla dagens bekvämligheter och senaste mode. Vi har ett eget byggteam som arbetar nära med prisade arkitekter och designers.

  Erbjudanden från partner

  50%

  Kontorshotell - 50%
  Välkommen till Jonsereds fabriker, där vi just nu har några rum lediga i vårt kontorshotell. 50% rabatt på hyran de första tre månaderna. 0708-210025 Ord pris. 3500 kr

  50%

  Rum i kontorshotell 50%
  Hyr rum i vårt superfräscha kontorshotell i Rollsbo - 50% första året
  Ring och boka visning. Robert 0708-210025
  http://bit.ly/2ngmD8o

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Utan att bli alltför skrytsamma vågar vi säga att vi är bra på det vi gör. Vi har samlat på oss erfarenhet och kompetens genom cirka 400 affärer, stora som små, alltid med kundens bästa för ögonen.

  Erbjudanden från partner

  Kommersiella fastigheter
  Vill du köpa eller sälja en kommersiell fastighet? Vi bjuder på en timmes rådgivning av det vi kan bäst!

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Mikab i Göteborg AB

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Opalen FastighetsFörvaltning AB är ett mindre bolag inom fastighetsförvaltning som huvudsakligen verkar i Göteborgsområdet. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi på Opalen består av ett väl etablerat team om 17 medarbetare.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Qbicon Fastigheter & Förvaltning AB

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  Skeppsviken arbetar med fastighetsförvaltning och projektutveckling. Verksamheten utgår från Skövde och Göteborg men verkar i hela Västsverige. Vi hyr idag ut och förvaltar ca 20 000 m² egna verksamhetslokaler, mestadels i Skövde. Parallellt förvaltar vi ca 35 000 m² handelsyta och ca 100 lägenheter åt nationella fastighetsägare. Projektutvecklingen sker främst i form av handel, bostäder och fritidsbostäder. Under 2017 påbörjas nyproduktion av ca 120 bostäder.

  Bronze

  Hem & Fastigheter

  Läs mer >>

  World in Property erbjuder kostnadsfria relevanta och djupgående nyheter för fastighetsmarknaden varje dag. Vi genomför fler än 25 konferenser och seminarier per år för både fastighetsägare, utvecklare, entreprenörer, investerare, administratörer inom fastighets- marknaden, juridiska rådgivare och jurister, ingenjörer, arkitekter, yrkesverksamma inom finansiering, fastighetsmäklare samt offentliga och statliga representanter.

 • IT, Media & Elektronik19
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning1
 • Kläder & Skor5
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR7
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Sport & Fritid10