PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial41
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik19
 • Företagstjänster16
 • Restaurang & Mat25
 • Industri & Transport31
 • Hem & Fastigheter14
 • IT, Media & Elektronik19
 • Hushållsnära tjänster1
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning1
 • Kläder & Skor5
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR7
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Huvudpartner

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

  Erbjudanden från partner

  Till dig!

  Bara för dig!
  Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
  Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

  Platinum

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

  Platinum

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

  Erbjudanden från partner

  Paket

  F1 i Dubai - Vi har platser!
  Kombinera er konferens med Formel 1 och spännande aktiviteter till ett förmånligt paketpris.

  2 500

  Få ett presentkort!
  Få ett presentkort på 2 500 kronor när du bokar konferens för minst 50 000 kronor.

  Platinum

  Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

  Läs mer >>

  Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

  Gold

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Vi har ett stort utbud av billiga flygbiljetter till riktigt låga priser. Oavsett om du ska resa privat eller på en affärsresa kan du boka både flyg, hyrbil och hotell med oss. Vi är ett av Sveriges ledande flygbolag som flyger dig snabbt, smidigt och enkelt inrikes mellan Malmö, Göteborg, Östersund, Umeå, Köpenhamn, Helsingfors, Bryssel, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Visby, Växjö, Ängelholm och Stockholm/Bromma – Terminal 1.

  Gold

  Restaurang & Mat Resor & Hotell

  Läs mer >>

  EN BÄTTRE START PÅ DAGEN Oavsett om du tänker bjuda din favoritperson på en härlig weekend, upptäcka en helt ny stad med kompisgänget eller återhämta dig mellan viktiga affärsmöten så kommer du att trivas hos oss. Varje dag jobbar vi stenhårt för att du ska må bra, äta gott och sova skönare än vanligt. För att lyckas med det erbjuder vi en hel rad med smarta saker som du som gäst alltid får ta del av när du bor hos oss.

  Silver

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig. Vi ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats. Det ambitiösa köket, de många möjligheterna till en lyckad konferens och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade.

  Erbjudanden från partner

  440 kr

  Majerbjudande dagkonferens
  Kom och konferera över dagen i vår fantastiska Herrgårdsmiljö. Två fikor, lunch och konferenslokal ingår. Gäller nybokningar med genomförande i maj. Ord pris. 525 kr

  Bronze

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Välkommen till Öijared – en egen värld På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sverige största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

  Erbjudanden från partner

  1595

  Medlemskap
  Teckna ditt medlemskap hos oss. Vi har medlemskap för alla!

  Fri lokal

  Fri konferenslokal
  Välkommen med din förfrågan till konferens@oijared.se. Vi bjuder på konferenslokal och välkomstfika vid er övernattningskonferens.

  Bronze

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Störst i Norden på resor till Alperna!

  Erbjudanden från partner

  6995:-

  Hotel Salzburger Hof
  Hotel Salzburger Hof är helt anpassat för effektiva möten. Med sitt perfekta läge och ett flertal konferensrum och möteslokaler för 10-200 personer. Ord pris. 8995 kr

  2.645:-

  Julbordsresa till Bad Gastein!
  I resan ingår: Flyg, 2 nätter på Hotel Salzburger Hof, Stor frukost, 1 femrätters middag, 1 julbord. Ange kod: VIP-1 vid bokning. Ord pris. 5.290:- kr

  Bronze

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell, bla framröstat som Sveriges ledande Sparesort 2015 av World Travel Awards. Här finns 230 rum, 32 konferenslokaler, kongresshall, spaavdelning med flera pooler, gym och 53 träningspass/vecka. Hotel Tylösand är även känt för sitt goda kök och har flera restauranger, barer, en nattklubb och Sveriges största konstgalleri.

 • Sport & Fritid10