PARTNERS
 • BRANSCH

 • Bygg & Byggmaterial38
 • Bil, Båt & Motor6
 • Ekonomi & Juridik15
 • Företagstjänster12
 • Restaurang & Mat22
 • Industri & Transport25
 • Hem & Fastigheter9
 • IT, Media & Elektronik11
 • Hushållsnära tjänster0
 • Hälsa & Skönhet3
 • Jobb & Utbildning0
 • Kläder & Skor3
 • Kultur & Nöje2
 • Reklam & PR5
 • Offentlig sektor & Samhälle0
 • Resor & Hotell10
 • Huvudpartner
  Club Campus

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

  Erbjudanden från partner

  Till dig!

  Bara för dig!
  Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
  Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

  Huvudpartner

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Turkish Airlines är ett av världens mest välkända flygbolag som flyger till över 300 destinationer i världen. 2016 blev bolaget av Skytrax utsett till Europas bästa flygbolag för sjätte året i rad. Turkish Airlines ingår i Star Alliance och flyger från Göteborg och Stockholm via Istanbul. Turkish Airlines erbjuder bra förmåner till företag anslutna till Corporate Club Premium. Där ingår tillträde till CIP Business Class lounge framröstad till världens bästa.

  Platina
  Club Campus

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

  Erbjudanden från partner

  Paket

  F1 i Dubai - Vi har platser!
  Kombinera er konferens med Formel 1 och spännande aktiviteter till ett förmånligt paketpris.

  Platina

  Företagstjänster Restaurang & Mat IT, Media & Elektronik Kultur & Nöje Reklam & PR Resor & Hotell Sport & Fritid

  Läs mer >>

  Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. Action Marketing - Event & Upplevelser - Kickoff & Konferens - Mässor & Roadshow - Sampling & Promotion - Visual Merchandising - Lanseringar & Invigningar - Jubileum & Fest - Sponsring & Arena - Brand Experience - Eventpersonal

  Guld
  Club Campus

  Företagstjänster Industri & Transport Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Bussbokning.com jobbar för att vara det självklara valet för busstransporter i Göteborg med omnejd. Vi kan erbjuda bussar från 16 personer upp till 78. Bussarna är av senare årsmodell med alla möjliga bekvämligheter och tekniska finesser. Undrar ni något tveka inte utan fråga oss.

  Guld

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

  Guld
  Club Campus

  Restaurang & Mat Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i sex länder. Varje dag arbetar våra 16 000 medarbetare med ett enda mål i åtanke: att skapa bra hotellupplevelser som gör att våra gäster vill komma tillbaka.

  Brons

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Välkommen till Öijared – en egen värld På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sverige största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

  Brons

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna med direktflyg, guideservice och snögaranti. På sommaren anordnar vi vandrings- och sommarresor till Österrike och Italien.

  Brons

  Resor & Hotell

  Läs mer >>

  Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell, bla framröstat som Sveriges ledande Sparesort 2015 av World Travel Awards. Här finns 230 rum, 32 konferenslokaler, kongresshall, spaavdelning med flera pooler, gym och 53 träningspass/vecka. Hotel Tylösand är även känt för sitt goda kök och har flera restauranger, barer, en nattklubb och Sveriges största konstgalleri.

 • Sport & Fritid9