PARTNERS
Huvudpartner
Club Campus

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Välkommen till Bohus - vi säljer lösningar Över 2000 nöjda företagskunder har redan upptäckt Västsveriges starkaste servicekoncept. Tjänster & produkter som vi erbjuder: Städning, Uthyrning och service av kaffemaskiner, Leverans av fruktkorgar, Uthyrning av växter och krukor, Kontorsmaskiner, Vaktmästeritjänster, Webbshop med kaffe, hygienmaterial och Kontorsmaterial Vårt koncept är unik & fungerar! Vad kan vi göra för er? Hälsningar från oss på Bohus

Huvudpartner
Club Campus

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Inget projekt är det andra likt och konstigt vore väl det! Att leverera inredning till kontor, skolor och sjukhus skiljer sig mot restauranger och ambassader i utlandet. Där ligger vår utmaning! Kundanpassning är A och O.

Huvudpartner
Club Campus

Sport & Fritid

Läs mer >>

INTERSPORT, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av

Erbjudanden från partner

950:-

Framåt. Tillsammans. Girot kit
Alla älskar känslan när man utmanar sig själv, tar sig ut och tränar, slår sitt personliga rekord. Perfekta kitet från INTERSPORT!

Huvudpartner
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Vi erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 25 000 kronor. Vi är mer intresserade av din framtida betalningsförmåga och därför behöver tidigare betalningsanmärkningar inte vara något hinder för att få lån hos oss.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster Restaurang & Mat

Läs mer >>

På Kaffegreven har vi allt ni behöver för ett fulländat koncept inom mat och dryck. Vi skräddarsyr maskiner, produkter och funktioner efter era behov. Välj från ett brett utbud av marknadens ledande varumärken. Vi erbjuder allt från kaffe, vatten och varuautomater till events, catering samt frukt & bakverk. Vi strävar efter att uppnå era önskemål, stora som små.

Erbjudanden från partner

100 %

Erbjudande vid nykundsmöte
Låt oss få komma ut och träffa dig för att diskutera en ny kaffelösning till ditt kontor. Boka nykundsmöte och vi bjuder på er startorder. Ord pris. 5000 kr

Huvudpartner
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder. Vi erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. Internettjänsterna är gratis. Vår skadejour är öppen dygnets alla timmar 365 dagar om året.

Huvudpartner
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter. Oavsett om det handlar om vägtransport till Storbritannien, Norge eller den europeiska kontinenten eller globala sjö- och flygfrakter. Och inte bara på kontorstid, utan dygnet runt, sju dagar i veckan – vi kallar det 24/7.

Huvudpartner
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Välkommen till Sankt Jörgen Park Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world! Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke.

Erbjudanden från partner

Till dig!

Bara för dig!
Boende, ett glas bubbel, varmrätt, Spa med Himmelriket och Sportclub.
Pris från 995kr p.p - ord. pris 1600kr p.p.

Huvudpartner
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Nästa generation entreprenadföretag. Vi må vara ett relativt nytt ansikte i branschen, men vår bakgrund och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och kraft som saknar motstycke. Vi bildades 2002 och har sedan dess skapat en spikrak kurva uppåt.

Huvudpartner
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja. Koncernen erbjuder kvalitetssäkrade lösningar till olika branscher och sektorer i samhället.

Huvudpartner
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Vi erbjuder bemanningslösningar inom lager, logistik och industri. Och vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra. Sedan starten 1999 är vi ett av branschens snabbast växande företag och siktar på att bli ledande på våra områden i Sverige. Vi jobbar utifrån tre principer: - Motiverade människor är lönsamma - Vi jobbar långsiktigt - Vi är en del av det lokala samhället

Platina
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Vi är en lokal aktör som driver restaurangerna Knarrholmen, Break Mat & Catering samt Restaurang C i Carlanderska-huset. Vi arbetar med lokala leverantörer och säsongsbetonade råvaror. Kvalitet och hållbarhet är grundläggande för hela vår verksamhet. Vi är stolta över att våra restaurangkoncept täcker in alltifrån frukost, lunch, trevliga middagar och högklassiga events. Allt efter kundens önskemål.

Platina
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Fraab AB ingår i en koncern, Frändesjö Group. Fraab erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Göteborg och Västra Sverige. Vi vänder oss till dig som har behov av att renovera eller bygga om din fastighet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privatpersoner som större och mindre fastighetsägare och andra företag. Att anlita Fraab är enkelt och tryggt.

Platina
Club Campus

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Läs mer >>

Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov, samt tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden.

Platina
Club Campus

Industri & Transport

Läs mer >>

IIS offers independent inspection services within Sweden and the rest of the world via Intertek’s global network. IIS provides services and information 24 hours a day all year round. IIS performs quantity and quality control inspections of tankers, cargo ships, shore storage tanks, tank trucks and containers in conformance with the international standards of the industry.

Platina
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Just like most big ideas our idea is simple. Morris Law believes in changing the profession of business law. We believe in making business law comprehensible and useful. In everything we do, we believe in putting our clients’ needs in focus. That’s why we bring transparency, efficiency, excellence and mindfulness to the playground. We are convinced that our simple idea will change the playground of business law – Let’s rethink business law.

Platina
Club Campus

Hem & Fastigheter

Läs mer >>

Plusfastigheters affärsidé är att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom att kombinera Fastighetsutveckling – där försäljning av utvecklade fastigheter skapar resurser för vidare tillväxt – med Fastighetsägande av såväl kommersiella fastigheter som bostäder vilket säkerställer ett kontinuerligt kassaflöde. Drivkraften bakom affärsidén är att bygga en växande verksamhet. På så vis tillfredsställer vi kunders och investerares behov och företaget bidrar till en positiv samhällsutveckling.

Platina
Club Campus

Restaurang & Mat Resor & Hotell

Läs mer >>

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder fördelat på cirka 57 000 hotellrum i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA. Scandic är sedan 2 december 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. Som partner till Frölunda Indians har ni förmånliga rabatter på dessa hotell med bokningskoden: D000042803

Platina
Club Campus

Reklam & PR

Läs mer >>

Silverbullet Film strävar alltid efter att skapa engagemang, driva försäljningen, bygga starka varumärken och berätta historier genom film och innehållsbaserad reklam värd att spridas. Vi producerar reklamfilmer, redaktionellt innehåll och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande. Genom att sätta affärsnyttan främst säkerställer vi lyckade och långsiktiga resultat, oavsett om vi producerar en film eller bygger företags närvaro digitalt.

Erbjudanden från partner

Gratis

Vi bjuder på lunch!
Er affär + vårt kreativa tänkande = de bästa idéerna. Ni blir en idé rikare - att göra vad ni vill med. Kanske låta oss producera er nästa kampanj?

Platina
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Soluno BC erbjuder en molnbaserad kommunikationslösning anpassad för bolag av alla storlekar genom ett nationellt nätverk av återförsäljare samt genom egen direktförsäljning.Naturligtvis ansvarar vi för kundernas helhetslösning, vi vill erbjuda detta med stor flexibilitet och valfrihet på ett personligt sätt.Telefonilösningen levereras med samtliga av landets största teleoperatörer.

Erbjudanden från partner

Växel

Framtidens telefonilösning!
Molnbaserad växellösning, mobilt arbetssätt.och du väljer fritt bland landets ledande operatörer. Kontakta oss för mer information.

Platina
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

Erbjudanden från partner

Paket

F1 i Dubai - Vi har platser!
Kombinera er konferens med Formel 1 och spännande aktiviteter till ett förmånligt paketpris.

Elof Hansson Holding AB

Guld
Club Campus

Resor & Hotell

Läs mer >>

Interbus finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med 30 moderna Interbus turistbussar i alla storlekar och utföranden kan vi genomföra din transport efter alla önskemål. Våra kunder är bland annat kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag, resebyråer, myndigheter, kommuner, skolor samt privatpersoner. Vi hjälper kunderna med kringarrangemang som catering, auktoriserade guider, luncher och andra bokningar samt färjebiljetter m m.

Guld
Club Campus

Bil, Båt & Motor

Läs mer >>

Allt vi gör genomsyras av våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Vi kombinerar hög professionalitet med ett varmt bemötande.

Guld
Club Campus

Företagstjänster

Läs mer >>

Hos oss hittar du förbrukningsmaterial eller utrustning för kontor, butik, städ, restaurang, storhushåll, konferens och en lång rad andra verksamheter. Vi har över 7 000 artiklar i vårt sortiment, så vad du än kan tänkas behöva till ditt företag kan det vara värt att kolla med oss först. Och skulle det mot förmodan vara något du saknar, men som vi borde ha – inga problem, det fixar vi!

Guld
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Vi erbjuder lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

Guld
Club Campus

Bygg & Byggmaterial

Läs mer >>

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne.

Guld
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

SEB

Guld
Club Campus

Ekonomi & Juridik

Läs mer >>

Swedbank AB

Guld
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Thörnströms Kök - En levande plats där vi umgås, äter gott och mår bra! I vår kockbar erbjuder vi barmeny - passar utmärkt innan hemmamatch där vi serverar #matchrätten, öppnar då vardagar kl.17:00 På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, externa event och catering. Vi hörs! Anne & Håkan

Guld
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Tillmobil är en oberoende mäklare av kommunikationslösningar till företag. Vi har gedigen erfarenhet och kan bistå er med att hitta en optimal lösning både avseende funktion och kostnad. För oss är ingen kund för liten eller stor, vi visar samma engagemang gentemot alla våra kunder.

Truckpoolen Göteborg AB

Veidekke Bostad AB

Silver
Club Campus

IT, Media & Elektronik

Läs mer >>

Candidator är ett framgångsrikt IT företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Erbjudanden från partner

iShield

iShield - Säkerhet som tjänst
iShield skyddar din organisation mot dagens moderna virus ex. PostNord Malware virus. Tjänsten appliceras på klienter, DNS och nätverk.

Silver
Club Campus

Restaurang & Mat

Läs mer >>

Valand bjuder på en härlig och bred blandning av evenemang och konserter. Det finns garanterat något för alla.